Φουριόζος ναι, υπερόπτης όχι ο ΠΑΟΚ!

Γιώργος Ζαΐρης22 Οκτωβρίου 2023

Μετά από τρεις περίπου εβδομάδες ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος (18:30 Metropolis 95.5 - ΝOVASPORTS PRIME) γνωρίζοντας πως θα ήταν τεράστιο λάθος να υποτιμήσει τον αντίπαλο του ανεξάρτητα του αν απογοητεύει ή έχει αλλάξει ήδη προπονητή. 


Αυτό που ενδιαφέρει τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του και το τονίζουν καθημερινά στους παίκτες τους είναι το πώς θα παρουσιαστεί η ίδια η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο αποδεικνύοντας πως τα βήματα προόδου συνεχίζονται και πως αυτό το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας δεν την επηρέασε.

Ο προπονητής του Δικεφάλου μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις διέκρινε πως οι διεθνείς είναι σε καλή κατάσταση και επομένως είναι στη διακριτική του ευχέρεια να στηριχθεί και σε αυτούς στον σημερινό αγώνα (με εξαίρεση τον Κουλιεράκη που έμεινε εκτός).

Ο Κοτάρσκι θα κρατήσει φυσικά τη θέση του κάτω από τα δοκάρια ενώ ο Εκόνγκ θα έχει δίπλα του τον Νάσμπεργκ που τελευταία φορά έπαιξε βασικός στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Στα αριστερά θα είναι ο Ραχμάν Μπάμπα και στα δεξιά ο Βιεϊρίνια έχει το προβάδισμα τόσο από τον επιβαρυμένο Κεντζιόρα όσο και από τον Σάστρε.

Τα πράγματα μοιάζουν πιο απλά στα χαφ. Ο Μεϊτέ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί την Πέμπτη λόγω τιμωρίας και έτσι σήμερα θα είναι στο αρχικό σχήμα πιθανώς έχοντας δίπλα του τον Οζντόεφ με τους Τσιγγάρα και Σβαμπ να μένουν στον πάγκο ενόψει και του αγώνα με την ομάδα της Σκωτίας. Ο Κωνσταντέλιας είναι ξεκούραστος αφού δεν έπαιξε λεπτό με την Εθνική και είναι διαθέσιμος. Εκεί όμως υπάρχει και ο Μουργκ για τον Λουτσέσκου με τον Σαμάτα να είναι στην κορυφή, τον Τάισον στα αριστερά και τον Ζίβκοβιτς με τον Ντεσπόντοφ να διεκδικούν την άλλη θέση στο άκρο της επίθεσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.