Φωτιά στη Σέριφο: Η ίδια η... κόλαση στο νησί

Metrosport Team30 Ιουνίου 2024

Εξαιρετική δύσκολη ήταν η κατάσταση με τη φωτιά στη Σέριφο, αν και τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος ότι τα πύρινα μέτωπα έχουν μειωθεί. Παρόλα αυτά, βίντεο που αναρτώνται στα κοινωνικά μέσα, δείχνουν το μέγεθος της φωτιάς και της απελπισίας των κατοίκων, μπροστά σε αυτό που έβλεπαν τα μάτια τους.

Δείτε το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο:

@greeceholic Pray for Serifos 🙏😣 #fy #foryou #foryoupage #mpesfy #mpesforyou #πυρκαγια #φωτια #πυροσβεστικη #μπεςφυ #μπεςφοργιου #μαθεστοtiktok ♬ Nuclear Alarm Siren - Prestigigator

Μιλώντας στο MEGA, ο δήμαρχος Σερίφου, Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, τόνισε ότι η νοτιοδυτική πλευρά του νησιού έχει κατακαεί, με εκτεταμένες ζημιές να έχουν προκληθεί σε σπίτια, ξωκλήσια και αποθήκες με εμπορεύματα.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:

«Η φωτιά είναι υπό έλεγχο, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο, έχει τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά σε όλα τα σημεία. Τώρα κάνουμε απλώς επιτήρηση. Όλη η νοτιοδυτική Σέριφος έχει καεί. Μιλάμε για μια έκταση όπου η φωτιά σταμάτησε στη θάλασσα.

Καταφέραμε και ανακόψαμε την μια πλευρά του μετώπου, μας βοήθησε και ο άνεμος που την έσπρωχνε προς την καμένη έκταση, οπότε καταφέραμε να την σβήσουμε και εδώ, πάνω από την παραλία της Βαγιάς και από την πλευρά του Ράμμου, καταφέραμε και την σταματήσαμε»

φωτό αρχείου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.