Φορτσάρει ο Άρης, έκλεισε και Σισέ!

Γιώργος Στράντζαλης22 Ιουλίου 2024

Αποστολή στην Ολλανδία: Γιώργος Στράντζαλης

Διαδοχικές είναι οι μεταγραφικές κινήσεις του Άρη από τη στιγμή που πάτησε Ολλανδία, αφού μετά την προφορική συμφωνία με τον Πιόνε Σίστο ανακοίνωσε και αυτή του Πάπε Αμπού Σισέ. Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος Σενεγαλέζος πρόκειται να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή να ταξιδεύει την Τετάρτη, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στο πρόσωπο του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, οι «κιτρινόμαυροι» επιδιώκουν να βρούνε τον αντικαταστάτη του Φαμπιάνο, ενώ από την πλευρά του ο Σισέ βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή στην Ελλάδα, αφού πρόσφατα είχε φτάσει πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Εξίσου σημαντικό ότι ο Άρης έχει να διαπραγματευτεί μόνο μαζί του καθώς έμεινε ελεύθερος μετά την περσινή του παρουσία στην Τουρκία με τη φανέλα της Αντάνα Ντεμιρσπόρ.

Την περασμένη σεζόν στην Τουρκία δεν έπαιξε περισσότερα από 13 παιχνίδια, ενώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, από τη σεζόν 2017-2021 έπαιξε συνολικά 151 παιχνίδια και πέτυχε 17 γκολ έχοντας για πολλά χρόνια βασικό ρόλο στους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.