Footmercato για Μακελελέ και Αστέρα: «Ήταν αδύνατο να κάνει τη δουλειά του»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Μια διαφορετική οπτική για την απόλυση του Κλοντ Μακελελέ από τον Αστέρα Aktor δίνει δημοσίευμα του Footmercato. Αίσθηση προκάλεσε η ξαφνική απομάκρυνση του Κλοντ Μακελελέ από τον Αστέρα, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη των Αρκάδων κόντρα στην Καλλιθέα. Το Footmercato δίνει τη δική του διάσταση για το πώς ήρθε ο… χωρισμός.

«Ο πρώην Γάλλος διεθνής, που είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με τον Αστέρα, αποφάσισε να διακόψει την περιπέτεια, λιγότερο από έναν μήνα μετά την άφιξή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι επιλογές που επέβαλλε η διοίκηση, αναφορικά με το σύστημα και τους παίκτες, έκανε αδύνατο γι’ αυτόν να κάνει τη δουλειά του.

Αν κατάφερνε να επιβάλλει τις δικές του επιλογές στο τελευταίο ματς (συγκεκριμένα με το να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ που έδωσε μια ασίστ), ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει στη συνέχεια. Γι’ αυτό αν και είναι ευγνώμων στην ελληνική ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία, ο Κλοντ Μακελελέ θα επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες μέρες για να αναζητήσει μια νέα πρόκληση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.