«Footmercato»: «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Ααρόν Μπουπεντζά»

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Δημοσίευμα του «Footmercato» φέρνει τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον ΠΑΟΚ, ανήμερα μάλιστα των αγώνων τους στην Ευρώπη να ενδιαφέρονται για τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Αυτό τουλάχιστον καταγράφει το δημοσίευμα...

Ο λόγος; Για τον Γκαμπονέζο επιθετικό, Ααρόν Μπουπεντζά. Αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα της Σινσινάτι, όπου ανήκει από το καλοκαίρι του 2023 και το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2025, αλλά μοιάζει πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον σύλλογο μέσα στο καλοκαίρι.

Δεν είναι βασικός στην ομάδα του, μετρώντας στο πρωτάθλημα, που είναι σε εξέλιξη 14 συμμετοχές (πέντε ως βασικός) με δύο γκολ, συν τρεις στο Champions Cup με 1 γκολ. Ο 27χρονος επιθετικός βρίσκεται στο «στόχαστρο» τόσο της Ένωσης, όσο και του «δικεφάλου του Βορρά», όπως τουλάχιστον καταγράφεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.


Δεν καίγονται οι πρωταθλητές

Πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδος με την απόκτηση του Τισουντάλι και Τσαλόφ δεν φαίνεται να «καίγονται» για την απόκτηση φορ στην παρούσα φάση, αφού έχει και τον Τόμας, ενώ υπάρχει και ο Σαμάτα ακόμη στο ρόστερ. Δεν αποκλείεται να έγινε κρούση από τους Θεσσαλονικείς, προτού αποκτήσουν τον Μαροκινό και τον Ρώσο επιθετικό. Παράλληλα, υπάρχει κινητικότητα από πλευράς Τουρκίας για τον Μπουπεντζά από Κασίμπασα και Γκεζτέπε, καθώς στη γειτονική χώρα έχει πολύ καλό όνομα λόγω της παρουσίας του στη Χατάισπορ, με την οποία σημείωσε 22 γκολ σε 38 ματς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.