Φονικό στην Κέρκυρα: Κουζινομάχαιρο το όργανο του εγκλήματος που χρησιμοποίησε η 49χρονη

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Με ένα κουζινομάχαιρο φέρεται να σκότωσε τον σύζυγό της η 49χρονη που ομολόγησε τη δολοφονία του 68χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι τους στην Κέρκυρα.

Κατά πληροφορίες, η 49χρονη καθ' ομολογίαν δράστης, με καταγωγή από τη Ρωσία, σκότωσε το θύμα με ένα μαχαίρι κουζίνας , που εντοπίστηκε από τις αρχές πεταγμένο σε κάδο κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Μάλιστα, το θύμα φέρεται να εντόπισε η 11χρονη κόρη του, η οποία και κάλεσε τις αρχές, σημειώνοντας ότι ο 68χρονος γύρισε από τη δουλειά σοβαρά τραυματισμένος και ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Το θανατηφόρο χτύπημα, που προκλήθηκε από το μαχαίρι, προσδιορίστηκε από τον ιατροδικαστή κάτω από την αριστερή κλείδα από ίσον τέμνων όργανο, το οποίο απέβη μοιραίο για τον 68χρονο.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τόσο η 49χρονη όσο και ο 68χρονος είχαν απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά οικογενειακής βίας, την περίοδο 2022 - 2023, με τους γείτονες του ζευγαριού να κάνουν λόγο για συχνούς καυγάδες στο σπίτι της οικογένειας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το φονικό

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που τελέστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28.09. 2024), στο Πέραμα Κέρκυρας, σε βάρος 68χρονου ημεδαπού.

Για την υπόθεση συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 49χρονη σύζυγος του ημεδαπού, η οποία ομολόγησε την πράξη της και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακής βίας.

Κατά τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, κατασχέθηκε μαχαίρι, το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.