Φοιτήτρια έχει αναστατώσει στην Formula 1: Μπλεγμένη σε ερωτικό τρίγωνο με νυν και πρώην... οδηγούς

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Φωτιά στις πίστες της Formula 1 φαίνεται πως έχει καταφέρει να βάλει μια 23χρονη φοιτήτρια, η οποία χώρισε με τον έναν οδηγό της F1 και επέστρεψε στον πρώην της, επίσης οδηγό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σε ερωτικό τρίγωνο φαίνεται πως έχει βρεθεί μπλεγμένος ο Βρετανός οδηγός Όλιβερ Μπέρμαν, καθώς η μέχρι πρόσφατα σύντροφός του Εστέλ Ογκιλβι, φέρεται να είναι ζευγάρι με έναν αντίπαλό του.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της iefimerida.gr, η 22χρονη πέτρα του σκανδάλου, Εστέλ Ογκιλβί, απουσίαζε από τον αγώνα του, αλλά οι ακόλουθοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτοξεύτηκαν, όταν είδε αργότερα το ντεμπούτο του φίλου της, Φράνκο Κολαπίντο με τον οποίο φαίνεται πως είναι ο νέος της δεσμός.


Ωστόσο, σύμφωνα με την The Sun, ο Μπέρμαν και η Ογκιλβί έχουν έκτοτε χωρίσει, με το επίδοξο μοντέλο να φέρεται πως επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της, ενός άλλου ανερχόμενου αστεριού της F1. Συγκεκριμένα, η Ογκιλβί, φοιτήτρια νομικής, φέρεται να βγαίνει ξανά με τον Φράνκο Κολαπίντο καθώς τον έκανε re-follow στο Instagram.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.