Focus στον Ατρόμητο, ποιος Παναθηναϊκός;

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Ο ΠΑΟΚ πολύ καλά έκανε και απάντησε στις φαιδρότητες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, ο αποπροσανατολισμός απαγορεύεται. Άπαντες γνωρίζουν πως είναι μέγα λάθος να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο πέρα από το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Και δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά.

Δίνει πόνο ο Λουτσέσκου και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις των Πρασίνων, που όλως τυχαίως επέλεξαν τη χθεσινή ημέρα για να δημιουργήσουν θέμα. Εδώ επικαλέστηκαν μεταξύ των άλλων τις δηλώσεις Λουτσέσκου για την διαιτησία από το 2022. Εδώ και ενάμιση χρόνο, τι έκαναν; Τώρα τους έπιασε ο πόνος; Προφανώς, γιατί ακολουθούν μεγάλα ματς και στο Κύπελλο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη απέναντι στον πληγωμένο από τον αποκλεισμό Ατρόμητο. Γνωρίζουν όμως πως με τρίποντο, όχι μόνο θα παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι και κερδισμένοι αφού την ίδια μέρα παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό. Αυτό που ενδιαφέρει στην παρούσα φάση τον ΠΑΟΚ είναι το επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι με τον Ατρόμητο

Θα ακολουθήσει αυτό με την ΑΕΚ στην Τούμπα και στη συνέχεια το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Και τότε ο Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του θα ασχοληθούν με την ομάδα του Τερίμ. Γνωρίζοντας και περιμένοντας πως η καυτή και κατάμεστη Τούμπα θα πρέπει να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και πως ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς που θα είναι στις κερκίδες δεν θα πατήσει την “μπανανόφλουδα” και θα «αναγκάσει» τους πράσινους να μπουν και να παίξουν το ματς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.