Φλόριντα: Πώς η αστυνομία εξουδετέρωσε τον 19χρονο που εκτέλεσε τους γονείς

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Τους γονείς του πυροβόλησε και σκότωσε το βράδυ του Σαββάτου (15/6) ένας 19χρονος Ελληνοαμερικανός στη Φλόριντα, ενώ αμέσως μετά «εξουδετερώθηκε» από τις Αρχές πριν συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα το περιστατικό σημειώθηκε στην κομητεία Χιλσπορό, όταν ο Χρήστος Αλέξανδρος Θέμελης Τζούνιορ πυροβόλησε θανάσιμα τον 51χρονο πατέρα του και τη μητέρα του, ενώ στη μπροστινή αυλή βρίσκονταν αξιωματικοί της αστυνομίας.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι έλαβαν κλήση από τη μητέρα του δράστη, η οποία είπε ότι ο γιος της είχε μόλις πυροβολήσει τον σύζυγό της, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο 19χρονος δράστης την πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Από τα πυρά που ανταλλάχθηκαν με τον δράστη, ο οποίος και «εξουδετερώθηκε», τραυματίστηκε στο πόδι ένας 26χρονος αστυνομικός που μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης είχε προβλήματα με τις αρχές επιβολής του νόμου στη Φλόριντα στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να του έχουν αφαιρεθεί όλα τα όπλα.

«Πώς είχε πρόσβαση σε οποιοδήποτε τύπο πυροβόλου όπλου για να μπορέσει να ασκήσει τέτοιου είδους βία εδώ απόψε;

Το τέρας που συναντήσαμε σήμερα το βράδυ είναι υπεύθυνο όχι μόνο για τον τραυματισμό του αστυνομικού μας, αλλά και για τη δολοφονία της μητέρας και του πατέρα του. Οι Αρχές απάντησαν σε μια χαοτική σκηνή και τέθηκαν αμέσως σε κίνδυνο για να προστατεύσουν την κοινότητά μας. Χωρίς τη γρήγορη και επιδέξια απάντηση του αστυνομικού μας, μια ολόκληρη γειτονιά θα βρισκόταν σε κίνδυνο», δήλωσαν αξιωματούχοι στη New York Post.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.