Φλόριντα: 2 νεκροί και 7 τραυματίες μετά από μακελειό σε μπαρ

Metrosport Team06 Απριλίου 2024

Επτά άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και δύο είναι νεκροί μετά από πυροβολισμούς που εξαπέλυσε ένοπλος εναντίον θαμώνων κατά τη διάρκεια καυγά σε μπαρ. 

 Ο ένοπλος φέρεται να άρχισε να πυροβολεί μετά από διαπληκτισμό στο Martini Bar στο Ντοράλ της Φλόριντα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σκοτώνοντας αρχικά έναν φρουρό ασφαλείας που επενέβη. 

 Στις χαοτικές σκηνές πυροβολήθηκαν άλλα επτά άτομα, μεταξύ των οποίων έξι θαμώνες και ένας αστυνομικός του Ντοράλ, προτού ο ένοπλος δεχθεί πυρά και σκοτωθεί επί τόπου.

 Από τους έξι παρευρισκόμενους, δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση και τέσσερις σε σταθερή, ενώ ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε στο πόδι είχε ανταποκριθεί στο τηλεφώνημα για βοήθεια μαζί με έναν άλλο αστυνομικό, οι οποίοι φέρονται να εξουδετέρωσαν τον δράστη κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών. 

 Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντοράλ Λόπεζ δήλωσε ότι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε ήταν στο σώμα για τέσσερα χρόνια και εφάρμοσε έναν επίδεσμο στο τραυματισμένο πόδι του, ο οποίος μπορεί να του έσωσε τη ζωή. 

 Οι έξι παρευρισκόμενοι που πυροβολήθηκαν αποτελούνταν από μία γυναίκα και πέντε άνδρες. 

 Κατά μια περίεργη σύμπτωση, οι πυροβολισμοί ξέσπασαν στην ίδια περιοχή του εμπορικού κέντρου Doral City Place, στην οποία η αστυνομία της περιοχής είχε πραγματοποιήσει άσκηση «μαζικών πυροβολισμών» ακριβώς ένα χρόνο πριν από την ημέρα που εκτυλίχθηκε το συμβάν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.