Φλωρίδης για δηλώσεις Κούγια: «Ακούσαμε έναν εξαιρετικά πρωτότυπο ορισμό του τι είναι άνδρας»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2024

Ο Γιώργος Φλωρίδης μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τις δηλώσεις που έκανε για τον θύτη ο Αλέξης Κούγιας.

«Εγώ νόμιζα ότι άνδρας είναι αυτός που σέβεται τη γυναίκα, τις γυναίκες, τους συνανθρώπους του» υπογράμμισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, απαντώντας με τον τρόπο του στον ποινικολόγο.

«Σήμερα ακούσαμε έναν εξαιρετικά πρωτότυπο ορισμό του τι είναι άνδρας, ανδρισμός» σχολίασε ο Γιώργος Φλωρίδης, μετά τη δήλωση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια που μιλώντας για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με δράστη τον Απόστολο Λύτρα, υποστήριξε οτι η «ποινική δίωξη που ασκήθηκε ήταν υπερβολική. Απαράδεκτη ενέργεια σε κάθε περίπτωση ο ξυλοδαρμός, έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης». Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τόνισε ότι δεν υπάρχει τίποτα αντρικό στην κακοποίηση για να του απαντήσει ο δικηγόρος ως εξής: «Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως ενώ θα έπρεπε, εάν στο γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης συνεχίζοντας να τοποθετείται πάνω στην άποψη Κούγια, τόνισε τα εξής: «Ότι άνδρας και ανδρισμός είναι να σκοτώσεις στο ξύλο μια γυναίκα και να ζητήσεις συγνώμη μετά, αφού μπορεί να πας φυλακή, δηλαδή. Εγώ νόμιζα ότι άνδρας είναι αυτός που σέβεται τη γυναίκα, τις γυναίκες, τους συνανθρώπους του. Ότι ο αληθινός άνδρας είναι αυτός. Σήμερα ακούσαμε αυτόν τον κενοφανή ορισμό, που δείχνει βέβαια και άλλα πράγματα. Μένω σε αυτό το σχόλιο».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.