Φλαμένγκο-Ολυμπιακός: Οι «μικροί» έτοιμοι να κατακτήσουν τον... κόσμο!

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης και του τροπαίου του Youth League, οι «πιτσιρικάδες» του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να ανέβουν ένα σκαλοπάτι πιο πάνω και να διεκδικήσουν την κορυφή του... κόσμου. Σήμερα, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» νέοι θα αντιμετωπίσουν αυτούς της Φλαμένγκο, στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο Μαρακανά (22:00, MEGA, COSMOTE SPORT 3).
Οι «μικροί» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου  είναι οι πρώτοι από την Ελλάδα που παίζουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση, και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο πλέον ιστορικό ποδοσφαιρικό γήπεδο παγκοσμίως! Στην «ερυθρόλευκη» ομάδα μετρούν αρκετές απώλειες σε σχέση με την ομάδα που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς θα απουσιάζουν οι Άντζελο Σίνα, Κωνσταντίνος Κωστούλας και Θανάσης Κουτσογούλας.
Από την άλλη, η Φλαμένγκο είναι μία εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, η οποία κατέκτησε το αντίστοιχο Copa Libertadores Νέων, με προπονητή τον παλαίμαχο διεθνή μπακ Φιλίπε Λουίς!
Διαιτητής της μεγάλης αναμέτρησης θα είναι ο Γέντερ Ερέρα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλμπέρτο Πόντε και Μιγκντάλια Ροντρίγκες, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Κάρλος Όμπρε από το Εκουαδόρ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Μπότης, Κουρακλής, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Πλις, Μουζακίτης, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζάμαλης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.