Φίτσιου: «Έμοιαζε απίστευτο αλλά το κάναμε εφικτό»

Metrosport Team07 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Ζωή Φίτσιου, με την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη να μιλάει αναφορικά με την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και την κατάκτηση του χάλκινου μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών μαζί με τη Μιλένα Κοντού.

Αρχικά ανέφερε: «Επιστρέψαμε στην Ελλάδα μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων για εμάς και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη πρόκληση μας στις 12 του μήνα στον Καναδά όπου θα συμμετάσχουμε στο σκιφ ελαφρών βαρών».

Για τη στήριξη που λαμβάνουν :«Κάνουμε επαγγελματικά ένα ερασιτεχνικό άθλημα. Όλα τα παιδιά στην κωπηλασία αγωνίζονται με την ψυχή τους και ανιδιοτελώς. Είναι δύσκολο να βρεθεί ένας χορηγός για την στήριξη των αθλητών κατά την πορεία τους και την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν».

Για το μετάλλιο και την συναθλήτρια της Μιλένα Κοντού: «Είναι ένα μετάλλιο για το οποίο είχαμε δουλέψει πολύ, έμοιαζε απίστευτο, αλλά το είχαμε δουλέψει τόσο πολύ που το κάναμε εφικτό. Με την Μιλένα Κοντού είμαστε σαν οικογένεια πλέον , είναι σαν να ανεβαίνουμε μία μεγάλη ανηφόρα που ο ένας σπρώχνει τον άλλον με στόχο την κορυφή. Μοιραζόμαστε τον ίδιο πόνο, την ίδια τρέλα και την έχω σαν μικρή μου αδερφή. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αναγνωρίσει όσους την βοηθάνε και με πίστεψε και η ίδια από την πρώτη στιγμή. Έχουμε έναν πολύ δυνατό δεσμό και είμαι ευλογημένη που συνυπάρχω μαζί της στο σκάφος».

Ενώ υπογράμμισε: «Κάθε τετραετία είναι διαφορετική, ξεκινάει αλλιώς και ολοκληρώνεται αλλιώς. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και από τον προπονητή μας που έχει μεγάλη εμπειρία με πολλά μετάλλια και διακρίσεις κάτω από μη ιδανικές συνθήκες. Έχω την ελπίδα πως κάθε τετραετία θα φέρνει τέτοιες διακρίσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.