Φιορεντίνα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο general manager, Τζο Μπαρόνε μετά από καρδιακό επεισόδιο

Metrosport Team18 Μαρτίου 2024

Το πρόβλημα υγείας του τεχνικού διευθυντή της Φιορεντίνα, Τζο Μπαρόνε, οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης της με την Αταλάντα για την 29η αγωνιστική της Serie A. Πιο συγκεκριμένα, ο general manager της Ιταλικής ομάδας υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν την αναμέτρηση των «βιόλα», προκαλώντας μεγάλη αναταραχή στους συνεργάτες της ομάδας.


Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του συλλόγου, ο 58χρονος Τζο Μπαρόνε παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε σε κρίσιμη κατάσταση. Παράλληλα, έχει τεθεί σε μηχανική υποστήριξη, με την κατάστασή του να μην αφήνει περιθώρια για προβλέψεις.

Μάλιστα, η Φιορεντίνα ενημέρωσε επίσημα για την κατάσταση του Μπαρόνε, την οποία χαρακτήρισε κρίσιμη: «Η Φιορεντίνα ανακοινώνει ότι ο Γενικός Διευθυντής, Τζο Μπαρόνε παραμένει νοσηλευόμενος στην καρδιοχειρουργική μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο σε κρίσιμη κλινική κατάσταση μετά από καρδιακή ανακοπή εκτός νοσοκομείου.

Οι ζωτικές λειτουργίες υποστηρίζονται από μηχανική υποστήριξη. Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επί του παρόντος εκτός τόπου. Η οικογένεια Μπαρόνε, η οικογένεια Κομίσο και όλη η Φιορεντίνα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Σαν Ραφαέλε και όλη την ομάδα του καθηγητή Ζανγκρίλιο για τη δουλειά του».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.