Φιορεντίνα καλεί τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Σε αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων είναι πιθανό να βρεθεί πάλι ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Τζιόρτζιο Μπιάνκι φαίνεται πως έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Φιορεντίνα. Από τον ΠΑΟΚ λένε πως, ακόμη τουλάχιστον, δεν είναι δεδομένη η αποχώρηση Μπιάνκι, αν όμως οριστικοποιηθεί, ο Λουτσέσκου θα αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του.

Οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι ήδη είναι σταντ μπάι ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ Β, Δημήτρης Κρυωνάς, έτσι ώστε αν χρειαστεί να αρχίσει αυτός προπονήσεις στις 20 Ιουνίου, όταν εκκινήσει η προετοιμασία για τη νέας σεζόν,

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα από την Ιταλία, η Φιορεντίνα ψάχνει νέο προπονητή τερματοφυλάκων μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σαβοράνι, ο οποίος θα ενταχθεί μόνιμα στο τιμ του Λουτσιάνο Σπαλέτι και στην εθνική Ιταλίας. Όπως αναφέρει το Tuttomercato,  οι «βιόλα» έχουν συμφωνήσει με τον Τζιόρτζιο Μπιάνκι που ανέλαβε την προπόνηση των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ από το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23.

Ο Μπιάνκι έχει ένα πολύ καλό όνομα στην Ιταλία, έχοντας προπονήσει αρκετά μεγάλα ονόματα τερματοφυλάκων οπως οι Κριστιάν Αμπιάτι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Ανατόλι Τρούμπιν και Αντρέι Πιάτοφ, ενώ ως προπονητής γκολκίπερ έχει δουλέψει εκτός από τον ΠΑΟΚ σε Μπρέσια, Κρεμονέζε, Μίλαν, Σασουόλο και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

«Ο Τζόρτζιο Μπιάνκι θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της Φιορεντίνα. Ήταν με τον Ντε Ζέρμπι στη Σαχτάρ και προέρχεται από εμπειρία στον ΠΑΟΚ. Ο Μάρκο Σαβοράνι θα ενταχθεί μόνιμα στο δυναμικό του Σπαλέτι στην εθνική Ιταλίας», αναφέρει στο Χ η ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercato.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.