Φινλανδία, Ιρλανδία και Αγγλία έκαναν ξεχωριστό τον Γιοβάνοβιτς

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Η Εθνική Ελλάδος σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών της ιστορίας της, επικράτησε της Αγγλίας με 1-2 στο Γουέμπλεϊ , σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε από τη μεγάλη προσπάθεια των διεθνών και τα δύο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη.

Αυτό το παιχνίδι ήταν ξεχωριστό και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς μπήκε σε ένα ξεχωριστό κλαμπ προπονητών που έχουν ξεκινήσει με τρεις σερί νίκες τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της ''γαλανόλευκης'' μετά από τις νίκες που έκανε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με Φινλανδία, Ιρλανδία και Αγγλία!

Το μεγαλύτερο ρεκόρ σερί νικών από την ώρα που ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής το έχει ο Κώστας Πολυχρονίου που μετράει 6 σερί νίκες το μακρινό 1994.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά το πέρας της αναμέτρησης, ανέφερε: «Είναι σπουδαίας σημασίας η νίκη στο Γουέμπλεϊ αλλά είναι και μία νίκη που μας βάζει σε έναν διαφορετικό δρόμο με παραπάνω υποχρεώσεις και μας δημιουργεί έξτρα πίεση ενόψει της συνέχειας. Σίγουρα πάντως αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.