Φημολογία για να σμίξουν Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Metrosport Team19 Αυγούστου 2024

Η συντριβή της Αλ Νασρ από την Αλ Χιλάλ, στον τελικό του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας, ξεκίνησε τις φήμες για αλλαγή προπονητή στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λουίς Κάστρο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της  Αλ Νασρ και στη θέση του είναι πιθανό να μετακομίσει ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και τεχνικός της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

«Η Αλ Νασρ μελετά την πιθανή πρόσληψη του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ως προπονητή. Η ομάδα προέρχεται από μια βαριά ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ, όπου ηττήθηκε με 1-4 από την Αλ Χιλάλ των Χόρχε Ζεσούς και Ρούμπεν Νέβες.

Μετά από αυτή τη βαριά ήττα, όλα δείχνουν ότι η θέση του Λουίς Κάστρο στον πάγκο είναι επισφαλής, αφού η ομάδα έχασε την περασμένη σεζόν το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και το τοπικό κύπελλο, επίσης από την Αλ Χιλάλ. Με αυτόν τον τρόπο, η Αλ Νασρ θ’ αναζητήσει ήδη διάδοχο του προπονητή και η Α’ Βola γνωρίζει ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει προσεγγιστεί για το ενδεχόμενο να προπονήσει την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του πρώην παίκτη του Οτάβιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος προσπαθεί να αποκτήσει τον Κονσεϊσάο. Στο τέλος της σεζόν 2022/23, ο Πορτογάλος τεχνικός αρνήθηκε να υπογράψει στην Αλ Νασρ, η οποία ήταν διατεθειμένη να προσφέρει στον Πορτογάλο μισθό 20 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν. Τώρα, αυτός ο γάμος θα μπορούσε ακόμη και να ολοκληρωθεί εάν ο Λουίς Κάστρο απομακρυνθεί από την ομάδα, η οποία ξεκινά το πρωτάθλημα στις 22 Αυγούστου, εντός έδρας με την Αλ Ραέντ», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας και της Σαουδικής Αραβίας,

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.