Φιλιππιάδης για διαιτησίες 1ης αγωνιστικής: «Αποκαρδιωτικά τα μηνύματα που εισέπραξα»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2024

Ο τέως διεθνής διαιτητής και τέως πρόεδρος της Ε.Δ/Ε.Π.Σ. Μακεδονίας Νίκος Φιλιππιάδης σχολιάζει την απόδοση των διαιτητών στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1.

Συγκεκριμένα με τοποθέτηση του επισήμανε: «Παρακολούθησα και εγώ σαν απλός φίλαθλος και όχι με την ιδιότητα του τέως διαιτητή , τα σφυρίγματα και την απόδοση των διαιτητών της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGOUE 1 2024-2025. Τα μηνύματα που εισέπραξα στενόχωρα, αποκαρδιωτικά κυρίως από παλιούς διεθνείς διαιτητές. Γιατί λοιπόν να μην προεκτείνω την σκέψη μου και να την εμβαθύνω . Φόβος ,αδυναμία , ταραχή ή συμβαίνει το κάτι παραπάνω. 

Απλά έχω το δικαίωμα να ρωτήσω. Απάντηση δεν θα πάρω, αλλά η εμπειρία μου και οι γνώσεις μου οι διαιτητικές μου παρέχουν το δικαίωμα να ερμηνεύω το κάθε σφύριγμα από όποιον προέρχεται και για όποια ομάδα χωρίς να είμαι στρατεύσιμος καμίας. Ο νέος Πρόεδρος της Ε.Π.Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, μια καινούργια αρχή, μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» όπως την αποκάλεσε. 

Όμως με πολύ σεβασμό στον θεσμό του Προέδρου της Ε.Π.Ο και στο πρόσωπό του '' συμβουλευτικά '' Θα του έλεγα. Κύριε Πρόεδρε με παλιά υλικά τόσο στη διαιτησία , άλλο τόσο και στους παρατηρητές , σπίτι καινούργιο δεν κτίζεται. Η νέα αρχή όπως την επικαλείστε, χρειάζεται τόλμη και ριζική ανανέωση στο χώρο της διαιτησίας την οποία και υπηρέτησα ( διακόνησα ) 23 συναπτά έτη. 

 Υ.Γ Εύχομαι και πιστεύω ο χρόνος να σας δικαιώσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.