Φιλικό ο Ποσειδώνας, επίσημοι αγώνες για Πανθρακικό, ΑΟ Χανιώτης, Αιγινιακό (νέα ομάδων Γ' Εθνικής)

Χρήστος Λιάπης02 Οκτωβρίου 2024

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας με αντίπαλο την ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ στα γήπεδα του Λώλα

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τον Τουρσουνίδη να ισοφαρίζει με πολύ ωραία ατομική ενέργεια. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος είχε την ευκαιρία μέσα από αυτή την αναμέτρηση να δοκιμάσει πρόσωπα που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια και να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει αυτών που ακολουθούν. «Την Κυριακή έχουμε μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιώτης και σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας. Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να προστατεύσουμε την έδρα μας» ανέφεραν οι ιθύνοντες του Ποσειδώνα

ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΟΥ

Ο ΠΑΟΠ Ν Αμισού προχώρησε στην παραχώρηση του Ουκάι Άρντι, γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας, με τη μορφή δανεισμού στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας των δύο ομάδων όπως και με το σύνολο των ποδοσφαιρικών και πολιτιστικών σωματείων του νομού.

«Μετά από κοινή απόφαση της Διοίκησης και του προπονητή μας Γιώργου Πολυχρονίδη και φυσικά μετά από το αίτημα του Μέγα, αποφασίστηκε η παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του 16χρονου επιθετικού μας στην ομάδα του Ξηροποτάμου, με γνώμονα το συμφέρον του αθλητή μας ο οποίος θα πάρει παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔ και θα επιστρέψει του χρόνου στον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού, έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του.

Ουκάι, καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια. Τα βλέμματα όλων μας θα είναι στραμμένα επάνω σου» αναφέρουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΠ


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Ο Αιγινιακός σήμερα θα μεταβεί στον γειτονικό Κολινδρό, όπου στο "Ηλίας Δούλιας" στις 3:30 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση στα πλαίσια της α' φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγινίου Σωτήρης Ζιώγας αναμένεται να πραγματοποιήσει ορισμένες αλλαγές στη σύνθεση, συγκριτικά μ' αυτή που παράταξε την περασμένη Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στον Πιερικό.

ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ: Παρελθόν αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ναρίνογλου, που αποκτήθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αφού χθες πήρε την ελευθέρας του και αναζητεί πλέον το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ: Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ναρίνογλου και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Σχετικά με τον αγώνα του Πιερικού με τον Αιγινιακό που προηγήθηκε ο Γιώργος Καρανικόλας αναφέρει:

«Ενα κλασσικό τοπικό ντέρμπι της Πιερίας ανάμεσα στον Πιερικό και τον Αιγινιακό πολλών ιδιαιτεροτήτων ήταν αυτό, που πραγματοποιήθηκε στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης και έληξε με νίκη (3 - 1), των γηπεδούχων. Από την μία πλευρά ο Προπονητής των μελανολεύκων Περικλής Αμανατίδης εργάστηκε με επιτυχία για δύο περίπου χρόνια στον Αιγινιακό (2015-17) και τον ανέβασε στη Super league 2, το 2016 ενώ και ο συνεργάτης του γυμναστής κ. Γιάννης Χατζηπουργάνης είχε απανωτές θητείες στην Αιγινιώτικο σύλλογο ως γυμναστής, Προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου .

Ακόμα οι ποδοσφαιριστές Ορέστης Μένκα και Βλάσης Ανδρικόπουλος αγωνίστηκαν στον Αιγινιακό της Β' εθνικής κατηγορίας

( Football league και Super league 2) τις περιόδους 2014-15, ο πρώτος και 2017-18 ο Ανδρικόπουλος .

Από την "αντίπερα όχθη" ο Τεχνικός του Αιγινιακού Σωτήρης Ζιώγας δούλεψε ως Προπονητής στον Πιερικό παλαιότερα και στην Κ19 της ΠΑΕ, όπως και ο Προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του Αιγινίου Βαγγέλης Μύθημης πέρασε και αυτός από τον Πιερικό. Επίσης αρκετοί ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται φέτος στον Αιγινιακό φόρεσαν τη φανέλα της μεγάλης ομάδας του Νομού, όπως οι : Τοπουζλής, Χατζηδίμπας Β., Προβατίδης, Χατζηκωσταντίνου, Παρδάλης, Παπαϊωάννου, Ντόσης, Μιτακίδης κ.α. Αναφορικά με την προϊστορία των δύο χθεσινών αντιπάλων συνολικά και συνοπτικά έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω: Υπήρχε απόλυτη ισορροπία στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο αντιπάλων που προηγήθηκαν.

Είχαν από 7 νίκες ένθεν και ένθεν χωρίς να υπολογίσουμε την τελευταία της Κυριακής. ενώ 5 μάτς έληξαν ισόπαλα .

Τα τέρματα είναι 26 για τον Πιερικό και 28 για τον Αιγινιακό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Αιγινιώτες διέθεταν και παρά πολύ καλή παράδοση στην Κατερίνη, μάλιστα στους τελευταίους τρείς αγώνες είχαν στο ενεργητικό τους δύο νίκες και μία ισοπαλία ( 1-5 τη περίοδο 2013-14, 1 - 1 την επόμενη χρονιά και 0 - 1 τη σεζόν 2015-16)».

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: Νέος γενικός αρχηγός ο κ. Πασχάλης Καρατζέτζος


Η διοίκηση της Κοζάνης ανακοινώνει με χαρά την επιλογή του κ. Πασχάλη Καρατζέτζου ως νέο γενικό αρχηγό της ομάδας.

Είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρει τα μέγιστα στο σωματείο μας, όπως το έχει κάνει και στο παρελθόν από διαφορετικό ρόλο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αναφέρει


ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ο ΑΟ Τρικάλων με ανακοίνωση του αναφέρει: «Καλούνται όλα τα μέλη του Ερασιτέχνη Α.Ο.Τρίκαλα σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 10/10/2024 και ώρα 19:00 με τα εξής θέματα: ΘΕΜΑ 1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της τωρινής διοίκησης κατά την περίοδο θητείας της. ΘΕΜΑ 2. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Η διαδικασία θα λάβει χώρα στην αίθουσα “Θεόδωρος Μάρκελλος”, η οποία βρίσκεται στην οδό Γαριβάλδη 6. Καλούνται όλα τα -οικονομικώς τακτοποιημένα- μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία.

ΑΟ Χανιώτης

Αγώνα κυπέλλου έχει σήμερα ο ΑΟ Χανιώτης. Θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Τρίγλιας

Πανθρακικός

Για το Super Cup της ΕΠΣ Θράκης ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει σήμερα την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου


ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Μια ακόμη προσθήκη για την ομάδα στην μεσοαμυντική γραμμή με τη μεταγραφή του 25χρονου αμυντικού μέσου Will Jorge De Sousa Carvalho Baio.Ο Will με καταγωγή από την Guinea-Bissau είναι ένα παιδί με εξαιρετικά φυσικά προσόντα και δυναμισμό στο παιχνίδι του ενώ ήδη έχει δείξει πολύ καλή προσαρμογή στην ομάδα του Αρη.

Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε Αστέρα Ιτέας και Αναγέννηση Περιβολίου όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κέρκυρας την προηγούμενη περίοδο ενώ έχει και ένα πέρασμα από την Πολωνία με τη φανέλα της Lada Bilgoraj

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.