Φιλική νίκη του Αγροτικού Αστέρα

Metrosport Team17 Αυγούστου 2023

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 2-1.

Τα γκολ για την ομάδα του Ευόσμου σημείωσαν οι Μπάμπης Καρασαββίδης και Λάμπρου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαζαριδης Κυριάκος ,με πρώτο βοηθό τον Παναγιώτη Γιατσιδη και Δεύτερο τον Λαζαρίδη Μάριο οι οποιοι τα πήγαν πολύ καλά! Σήμερα ήταν ιδιαίτερη μέρα για τον διαιτητή Κυριακο Λαζαρίδη, αφού είχε τα γενέθλια του και δεχόταν ευχές από όλους τους παραβρισκόμενους. 

Θετικό ήταν το πρώτο φιλικό τεστ για τον Αστέρα ο οποίος την Κυριακή θα υποδεχτεί τον Αρη Κ20.

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με την Κ’20 του ΑΡΗ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του "ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ" από την επίθεση που δέχθηκε και έπεσε νεκρός ο 29χρονος , φίλος της ΑΕΚ γεμίζοντας ξανά με αίμα τις ελληνικές εξέδρες σε ακόμα μια τραγωδία Ελλήνων φιλάθλων. 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ τεχνικός διευθυντής της ομάδας σε συνεργασία με την διοίκηση, θέτει βάσεις για το σωματείο να είναι υπόδειγμα και παράδειγμα για την κοινωνία και τους νέους αθλητές τα οποία θέλει να περάσει και μέσω των ακαδημιών της. 

Με δήλωση του ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Διαμαντής στην σελίδα του Αγροτικού Αστέρα αναφέρει τα εξής:

 Της προηγούμενες μέρες γίναμε πάλι για άλλη μια φορά μάρτυρες μια αιματηρής σκηνής, με τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή να επισκιάζει το ποδόσφαιρο.   Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ο σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει στις ακαδημίες μας αλλά και σε σχολεία του δήμου Εύοσμου ενημερώσεις, όπως η πρόληψη και η καταπολέμηση της οπαδικής βίας, ενδοοικογενειακή βία, σχολικός εκφοβισμός (Bullying) από ειδικούς πάνω σε τέτοια θέματα. Είναι ηθική μας υποχρέωση προς στην κοινωνία να παράγουμε και να προβάλουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο και έργο για μην ζήσουμε στο μέλλον ποτέ ξανά τέτοιες ανάλογες τραγωδίες .

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.