Φιλική νίκη της Καλαμάτας επί του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, δηλώσεις Κυριαζή

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Σε πρωινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Α ΔΑΚ Κατερίνης Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Καλαμάτα 0-2.

Οι αντίπαλοι προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες τους.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο ο Μπαράλες στο 7΄και το δεύτερο με εκτέλεση πέναλτι ο Καρμέλο στο 78. Επίσης δοκάρι είχε ο Κατάλντι στο 77΄ για την "Μαύρη Θύελλα" που έδειξε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα ζητήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Ο Εθνικός είχε τις καλές του στιγμές με τα σουτ του Μπάλλα στο 10΄ και του Μακρυδάκη στο 38΄ τα οποία όμως πέρασαν άουτ χωρίς να βρούν την εστία της Μεσσηνιακής ομάδας.
Διαιτητής ο κ. Μέγας με βοηθούς τον κ. Καλορογιάννη και κ. Μαυρομάτη.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Καραγκιόζης (60΄Μαντζάρης), Κόλα (77΄Μπαλικτσής), Μακρυδάκης (75΄Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος (70΄Γιαλαμίδης), Μιγιεγκά (70΄Τουλίκας Β.), Μπάλλας (60΄Κατσαβάκης), Μπούζας (46΄Κριμιτζάς), Κόκκορης (70΄Τουλίκας Γ.), Σιατραβάνης (60΄Φωκαΐδης), Κρυεμάντι (70΄Ζουκάν), Νότας (46΄Τσουμάνης).

Καλαμάτα: Κότσαρης (30΄ Μέντες – 65’ Λαδάς), Πίρινεν (46’ Στίκας), Τσελεπίδης, Στρούγγης, Βαλεριάνος (46΄ Κωνσταντινόπουλος), Ουές (76’ Χότζα), Ριέστρα (46’ Κατάλντι), Ξενιτίδης (46’ Ουμπέντα), Μορέιρα (46’ Ντιγκινί), Μπαράλες (46΄Αλγκαρανάζ – 76΄ Καστόρας), Γρίβας (46΄Παμλίδης).

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Εθνικού Γιώργος Κυριαζής, παρά την ήττα έμεινε ικανοποιημένος απο την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι και πλέον στρέφει την προσοχή του στην επόμενη ημέρα και το "χτίσιμο" της ομάδας που θα κληθεί να πραγματοποιήσει τον στόχο της φετινής περιόδου, δηλαδή την παραμονή.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.