Φιλική νίκη για Παναθηναϊκό - Ντεμπούτο για Ίνγκασον

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Ιουλίου 2024

Με τον Ίγκι Ίνγκασον να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Μακάμπι Νετάνια, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λεωφόρο. 

Μάλιστα, ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός-που αποθεώθηκε από τον κόσμο του «τριφυλλιού»-είχε καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε, ενώ έσωσε τη νέα του ομάδα από σίγουρο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Αλόνσο παρουσιάστηκε διπρόσωπη στον αγώνα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλή απόδοση, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις με την ισοφάριση.

Πλέον, το «τριφύλλι» στρέφει την προσοχή του στα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόβσκι (62' Λοντίγκιν), Κώτσιρας (83' Φίκαϊ),, Σένκεφελντ (72' Ίνγκασον), Γεντβάι (72' Ζέκα), Μλαντένοβιτς (62' Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς (63' Αράο), Βιλένα (72' Πέρεθ), Μπακασέτας (72' Κάτρης), Μαντσίνι (72' Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (64' Λημνιός), Γερεμέγεφ (84' Νίκας) 

ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΕΤΑΝΙΑ: Μίρον, Μπεν Σαμπάτ, Χεριμπέρτο Ταβάρες, Γιαμπέρ, Καναρίκ, Κέλερ (55' Μπίλου), Λέβι, Πλακουσένκο (55' Μπελάι), Σάντε, Βάργκας (46' Σβίρο), Ζλατάνοβιτς (46' Κοέν)




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.