Ο Άρης νίκησε εύκολα τον Κολοσσό παρά τις απουσίες του

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Άρης αν και παρατάχθηκε χωρίς τους Μποχωρίδη, Κατσίβελη, Χάρελ, Φίλλιο και Μπέϊτς, κατάφερε να φτάσει στο ευρύ 90-69 επί του Κολοσσού Ρόδου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Nick Galis Hall.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Γκάλινατ και Καρ που πέτυχαν από 16 και 14 πόντους αντίστοιχα. 

Από τους Ροδίτες εντυπωσίασε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τάιλερ Πόλι με 29 πόντους και επτά τρίποντα!

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 40-34, 66-55, 90-69.

ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Σλαφτσάκης 8, Σανόγκο 8, Τολιόπουλος 11 (3), Καρ 14 (1), Μπλούμπεργκς 7, Τσαχτσίρας, Καζαμίας, Περσίδης 12 (2), Ντε Σόουζα 12, Καλόγηρος 2, Γκάλινατ 16 (3), Σταμούλης.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS (Σεγκούρα): Γιόργκενσεν 6 (2), Ουτάμι 8 (2), Κολοβέρος, Μπραΐκοβιτς 11, Παπαγιάννης, Πετρόπουλος 3 (1), Χατζηνικόλας, Μπιλλής 3, Καμαριανός, Γόντικας, Σίμονς 3 (1), Πόλι 29 (7), Περάντες 5.

Μετά το τέλος του φιλικού του Άρη απέναντι στον Κολοσσό, ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης δήλωσε: “Είχαμε αρκετές απουσίες αλλά το σκορ δείχνει την προσπάθεια που κάναμε στις δυο πλευρές του γηπέδου. Είδαμε αυτά που θέλαμε, κυρίως αμυντικά, που θα μας επιτρέψει να είμαστε αποτελεσματικοί στο τρανζίσιον. Πρέπει να δεθούμε σαν ομάδα για να είμαστε έτοιμοι για την Γκραν Κανάρια”.

Για τον αντικαταστάτη του Μπέιτς: “Είναι δύσκολη η αγορά, κοιτάμε όλες τις ευκαιρίες παικτών που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στην ομάδα. Δεν βρέθηκε ακόμη ο κατάλληλος παίκτης. Πιστεύω θα βρεθεί και θα είναι εδώ όταν πρέπει”.

Για την συνέχεια: “Χρόνος πάντα θα υπάρχει, το θέμα είναι οι παίκτες που θα γυρίσουν να είναι υγιείς ώστε σωματικά και ψυχολογικά να μπουν στο κομμάτι που θέλουμε. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα και ποσότητα. Με τον χρόνο, όλα θα έρθουν όπως πρέπει”.

Για τα φιλικά που ακολουθούν: “Το Σάββατο θα γίνει εδώ το παιχνίδι με τον Προμηθέα, για τα άλλα θα δούμε”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.