Φιλική ήττα του Μακεδονικού στην Καβάλα

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Την ήττα με 2-0 από την Καβάλα γνώρισε ο Μακεδονικός στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του. 

Οι παίκτες του Στέλιου Μαλεζά απείλησαν για πρώτη φορά στο 14ο λεπτό, όταν ο  Τοπαλίδης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ανάγκασε σε εκπληκτική επέμβαση τον Άστρα, με τον Ραμίρεζ στο ριμπάουντ να μην μπορεί από κοντά να τελειώσει την φάση. 

Η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα έγινε στο 44’, όταν ο Σιχαρουλασβίλι πήρε την μπάλα, διένυσε μερικά μέτρα και εξαπέλυσε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Αστράς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του β’ μέρους ο Δαλιανόπουλος με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Γουναρίδη για το 1-0. Δυο λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 47’ ο ΑΟΚ έκανε το 2-0. Ο Μέτσε έκανε το γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο και ο τελευταίος έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Γουναρίδης και στην επαναφορά ο Μάντιτς με κοντινό πλασέ σημείωσε το γκολ. 

Ο Ντε Ολιβέιρα στο 77’ από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ, όμως ο Βλάχος κατάφερε και έπεσε σωστά, αποκρούοντας.

Καβάλα (Νίκος Καραμπετάκης): Αστράς, Δερμιτζάκης Π., Τσαμούρης, Κατσούρι, Γαβριηλίδης, Σπανουδάκης, Μέτσε, Στοΐνοβιτς, Πόποβιτς, Σάμσον, Παπαδόπουλος Β. Επαιξαν και οι Σμίλτος, Δαλιανόπουλος, Μάντιτς, Λέλεκας, Ντε Ολιβέιρα, Α. Δερμιτζάκης, Περδίκης, Κομλιάς, Μισκοβιτς.

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Γουναρίδης (70’ Βλάχος), Τοπαλίδης (46’ Χασάνογλου), Τσουκάνης (65’ Δημητρίου), Πέδρο Λούκας (65’ Παντζαρτζίδης), Σαραγιώτης, Παναγιωτούδης (65’ Ιωαννίδης), ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή, Λεωνιδόπουλος, Κουϊρουκίδης (65’ Χερίδης), Σιχαρουλασβίλι (65’ Γρηγοριάδης), Ραμίρεζ (80’ Σαββίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.