Φιλική ισοπαλία Αρη Πηγών με Αλεξανδρούπολη

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Σε φιλικό παιχνίδι λίγες ημέρες πριν την έναρξη τη Γ Εθνικής, Αρης Πηγών και  Αλεξανδρούπολη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Στο 7΄με σουτ μέσα από την περιοχή ο Χασάνογλου έκανε το 1-0 για τις Πηγές ενώ χάθηκαν και ευκαιρίες με τους Θεοδωρόπουλο, Γεωργακόπουλο και Μπαρκάν. 

Στο15΄με  πέναλτι που καταλόγισε σε βάρος των Πηγών ο κ. Αναγνωστόπουλος και εκτέλεσε ο Καρακασίδης η Αλεξανδρούπολη θα ισοφαρίσει σε 1-1που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Αλεξανδρούπολη είχε μια σχετική υπεροχή (λόγω των πολλών αλλαγών που έκανε ο κ.Μουτάκης δίνοντας χρόνο σε όλους τους παίκτες του)χωρίς όμως να απειληθεί σοβαρά η εστία των Πηγών, που έχασαν ευκαιρία με τον Δεληγιαννίδη με σουτ που «έγλειψε» το δοκάρι.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:Αναγνωστόπουλος με βοηθούς Καραγιάννη και Ψωμά Νίκο.
ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ:Ευστρατίου, Τάσιος, Μαγκαφίνης, Χασάνογλου, Φραγκούλης, Γεωργακόπουλος, Dalton,Τσιτσιλικάκης, Lucas, Μπαρκάν, Θεοδωρόπουλος.

ΑΛΛΑΓΕΣ:Τζατζανάς, Μπογιατζόπουλος Αν, Κουτσός, Κουρτίδης, Διγκόζης, Δεληγιαννίδης, Μπογιατζόπουλος Γ, Μπούτος, Παπαδόπουλος, Γκάλιος, Φαναρτζής.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:Κοτσάκης, Φουρλατάρας, Κούκας, Κοτσαμπάς, Τασίδης, Ψάλτης, Ντεμπά, Κιουρτζίδης, Καρακασιδης, Δημητριάδης, Κιριζάκης.

ΑΛΛΑΓΕΣ:στο Α μέρος Μουρατίδης και Ράλλης και στο Β μέρος :Πατσιόρας Κ., Πατσιόρας Αγγ, Τζόρνταν, Μωραϊτης, Παπαδόπουλος(τερμ), Καλτσάς,Παπαδάκης. 

Στο 20΄σε διεκδίκηση κεφαλιάς τραυματίσθηκε ο παίκτης των φιλοξενούμενων Τασίδης Χρήστος που αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Χρυσουπολης και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Η διοίκηση του Αρη Πηγών εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Αλεξανδρούπολης Τασίδη Χρήστο και άμεση επανοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί τους παράγοντες των Πηγών για την άριστη φιλοξενία και την άμεση κινητοποίησή τους στον τραυματισμό του Χρήστου Τασιδη που άμεσα ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Τσάκωνας μετέφερε στο κέντρο Υγείας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.