Φιλικές νίκες Αλεξανδρούπολης με Ξάνθη, Νέστου με Καβάλα, ΠΑΟΚ Κ17 με Αμμουδιά, ΠΑΟΚ Κρηστώνης με Κιλκισιακό (pics)

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2024

Πρώτη νίκη σε φιλικό για την Αλεξανδρούπολη FC ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής



Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας τους, έμεινε ο τεχνικός της Αλεξανδρούπολης Νίκος Μπαχαρίδης. 

Κόντρα στον ΑΟ Ξάνθης αυτή τη φορά, οι παίκτες της Αλεξανδρούπολης πήραν την νίκη με 2-0, δείχνοντας πως αρχίζουν πλέον να βρίσκουν τα πατήματα τους και να αποκτούν ταυτότητα. Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Ράλλης, μετά από εξαιρετική πάσα του Μωραΐτη, ενώ το 0-2, διαμόρφωσε στο 83’ ο νεαρός Γκιουρτζίδης, μετά από σέντρα του Καλτσά. Η Αλεξανδρούπολη θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, αν οι Τζόρνταν, Μωραΐτης, Βασίλτσης και Καρακασίδης, ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Αλεξανδρούπολη FC: Παπαδόπουλος, Παπαδάκης, Ράλλης, Σωτηράκης, Τασίδης, Ντεμπά, Τζόρνταν, Μωραΐτης, Βασίλτσης, Δημητριάδης, Ψάλτης

Σαν πρώτες αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Καρτσαμπάς, Κούκας, Καλτσάς, Μουρατίδης, Κοτσάκης και Γκιουρτζίδης. Στη συνέχεια μπήκαν και οι: Κοκκινίδης, Καρακασίδης, Μκρτσιάν και Καλαιτζίδης.

ΑΟΞ: Αραμπατζής, Ζ. Τζεβελέκης, Αγγελίδης, Β. Καρακάσης, Κουτσομιχάλης, Γκασιμπαγιαζόδης, Κιολείδης, Γεωργιάδης, Αποστολίδης, Τορομανίδης, Φ. Τζεβελέκης

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους ανθρώπους του ΑΟΞ, για την άψογη φιλοξενία και το τραπέζι που τους παρέθεσαν μετά το παιχνίδι.

ΝΕΣΤΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ

Φιλική νίκη του Νέστου Χρυσούπολης με σκορ 2·1 επί της Καβάλας με γκολ του Ράνου και του Τανζού. Aπό την Καβάλα σκόραρε ο Δερμιτζάκης


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ-ΠΑΟΚ Κ17

Φιλική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ Κ17 επί του Ηρακλή Αμμουδιάς με 1-3.

Το μοναδικό γκολ για τον Ηρακλή πέτυχε ο  Μάριος Σερβές ο οποίος ήταν και ο μοναδικός παίκτης που έμεινε στο γήπεδο για 90 λεπτά.

Στις προπονήσεις από σήμερα θα δοκιμάσει να μπει για τον Ηρακλή ο Σπυρόπουλος μετά το τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες 2 εβδομάδες, ενώ  θα δώσει για πρώτη φορά το παρόν ο Κώστας Καρατλιδης, όπως και ο νεοαποκτηθείς Τρυφων Κασμερίδης, ενώ συνεχίζονται και οι δοκιμές νεαρών παικτών.


ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Φιλική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης επί του Κιλκισιακού στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς με 1-0 χάρη σε γκολ του Παναγιώτη  Παπαδόπουλου. 

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν από τα διοικητικά συμβούλια των δύο Ομάδων στο κέντρο κοινωνικής στήριξης Κιλκίς

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.