Φίλαθλοι παρακολουθούν αγώνα μέσω τζακούζι στην Πολωνία

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Μέσα από τζακούζι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας του πολωνικού πρωταθλήματος οι φίλαθλοι. 

Η Betclic 1 Liga αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της γαλλικής Ligue 1 και θα εισαγάγει την επιλογή παρακολούθησης ενός αγώνα στο γήπεδο από ένα τζακούζι. Πριν από δύο χρόνια, το concept εφαρμόστηκε πιλοτικά στον αγώνα Τρουά εναντίον Ρενναί, όταν δύο οπαδοί μπορούσαν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους από μια χαλαρωτική θερμαινόμενη μπανιέρα δίπλα στο γήπεδο. Οι εικόνες των οπαδών που παρακολουθούσαν το παιχνίδι με στυλ έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Το ίδιο θα επιχειρήσουν να κάνουν και οι οπαδοί των πολωνικών συλλόγων αρχής γενομένης από το Σάββατο, στο Łęczna την Κυριακή και στο Pruszków μια μέρα αργότερα. Στους συλλόγους παραχωρήθηκαν οι μπανιέρες υδροθεραπείας μετά από διαγωνισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους. Η πρόσβαση στο τζακούζι θα είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο, ακόμη και σε περίπτωση έντονης χιονόπτωσης. Και η μπανιέρα θα τοποθετηθεί κοντά στη δράση.

Σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπος της λίγκας, Μπαρτλομέτζ Πλοσκόνκα: «Θα βρίσκεται περίπου τρία μέτρα από τη γραμμή, οπότε θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι ένα είδος VIP καθίσματος, και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα και να απολαύσετε τα γκολ». 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.