Φιέστα τίτλου στην Αμμουδιά

Χρήστος Λιάπης13 Απριλίου 2024


Φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου ετοιμάζει ο Ηρακλής Αμμουδιάς ο οποίος υποδέχεται στις 17:00 τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Η είσοδος στο σημερινό παιχνίδι είναι δωρεάν για όλους.

Μετα το τέλος της φιέστας ακολουθεί γλέντι με ποτό, φάει και μουσική μπροστά στην ταβέρνα " ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ" με καλεσμένο όλο τον κόσμο.

Μετά από απόφαση του προέδρου Πέτρου Σισμάνη και του Δ.Σ μετά το τέλος του αγώνα και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της φιέστας θα τιμηθούν οι βασικοί χορηγοί της ομάδας από τον αντιπρόεδρο του Ηρακλή Αμμουδιάς Χρήστο Μαριγκο και οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Ηρακλή Αμμουδιάς την φετινή χρονιά.

Οι ιθύνοντες του Ηρακλή επισημαίνουν: Ο μεγάλος μας χορηγός την φετινή χρονιά είναι η εταιρία " selection" του κυρίου Στέλιου Παρίση και της κυρίας Αννα Ταμπάκη στο Σιδηρόκαστρο οι οποίοι την φετινή χρονιά στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να αλλάξει κατηγορία και τους ευχαριστούμε θερμά.

Τον Στελιο και την Αννα θα τους έχουμε και την νέα χρονιά κοντά μας σε οποιαδήποτε κατηγορία συνεχίσει να αγωνίζεται η ομάδα μας.

Οι υπόλοιποι χορηγοί που αξίζει να τιμηθούν από την διοίκηση της ομάδας είναι ο Θωμάς και ο Κώστας Μυγδαλας που ζούνε και εργάζονται στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια με κάθε τρόπο βοηθούν την ομάδας μας και είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε.

Ένας ακόμη χωριανός μας που ζει και εργάζεται στην Γερμανία ο Θωμάς Μυγδαλας του Ιωάννη, δεν έχει σταματήσει ποτέ να δείχνει την αγάπη του για τον Ηρακλή Αμμουδιάς με κάθε τρόπο και τις τελευταίες χρονιές έχει προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο μας .

Ένας ακόμη χορηγός που μπορεί να μην είναι Αμμουδιωτης αλλά εδώ και χρόνια δείχνει τεράστια αγάπη για την ομάδα μας είναι και ο ιδιοκτήτης του Σούπερ μάρκετ "Tsintsaris" στην Ηράκλεια ο Δημήτρης Τσιντσάρης που ακόμη και σε καθημερινή βάση προσφέρει πολλά στον Ηρακλή μας.

Δεν θα μπορούσε από αυτή την λίστα να λείπει ο αγαπητός σε όλους μας και ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ " ΜΥΘΟΣ" στην Αμμουδιά Γιώργος Αγριανιδης που εδώ και χρόνια είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Ηρακλή Αμμουδιάς που οπότε χρειαστεί δίνει τα πάντα για την ομάδα μας.

Αυτοί οι άνθρωποι χωρίς κάποιο όφελος συνεχίζουν να προσφέρουν στον οργανισμό του Ηρακλή Αμμουδιάς και αξίζουν πάρα πολλά από όλους μας.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά που βρίσκονται δίπλα μας και ευχόμαστε στον τέλος της φετινής σεζόν να τους κάνουμε υπερήφανους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.