«Φέρτε και το ένατο στον Πύργο τον Λευκό»

Metrosport Team24 Μαΐου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Κώστας Πετρωτός – Γιώργος Ζαϊρης 

Η μεγάλη στιγμή αυτής της σεζόν έφθασε. Απόψε το βράδυ στις 20:30 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5 θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στον Βόλο. Ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί του στον θεσμό, με την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου, με τον ίδιο αντίπαλο. Η προτροπή των φιλάθλων και όλων όσων βρίσκονται δίπλα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη: “Φέρτε και το ένατο στον Πύργο τον Λευκό”. 

Ο Δικέφαλος μετρά οκτώ τρόπαια τα οποία θα μπορούσαν να είναι περισσότερα εάν οι τελικοί του Κυπέλλου διαχρονικά δεν διεξάγονταν σε γήπεδα του Λεκανοπεδίου της Αττικής. Απόψε, στο ουδέτερο γήπεδο του Βόλου και σε ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα δοθεί η δυνατότητα στους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου να διεκδικήσουν και να κερδίσουν ένα ακόμη τρόπαιο. Είναι χρέος των παικτών του ΠΑΟΚ και των εκπροσώπων της τεχνικής ηγεσίας η κατάκτηση του τροπαίου. Για τον κόσμο που δεν θα είναι παρών, για την ιστορία της ομάδας, για τον Ιβάν Σαββίδη. 

Παραθέτουμε τις απόψεις των πρωταγωνιστών, την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ πρός την ομάδα, αναλυτικό φωτογραφικό αφιέρωμα και μία αποκλειστική συνέντευξη, του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς: Πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ επί τρείς συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Η απουσία του Ολιβέϊρα και η πίστη για τον τίτλο Παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος επιθετικός τέθηκε εκτός πλάνων για τον αποψινό τελικό (ακόμη κι αν προλάβαινε δεν θα ήταν βασικός), στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη η πίστη για την νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου κατέλυσαν σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο του Βόλου. Ήταν συνεχόμενα τα τετ α τετ του Λουτσέσκου με τους παίκτες και οι σημαντικές οδηγίες για την ανταπόκριση της ομάδας στον τελικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.