Φέρντιναντ: «Κάθε φορά που βλέπω χατ-τρικ του Κέιν για την Μπάγερν, κάνω εμετό»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2023

Ο θρυλικός παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του για το γεγονός πως ο Χάρι Κέιν δεν έγινε παίκτης των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Άγγλος φορ το περασμένο καλοκαίρι έγινε κάτοικος Μονάχου για λογαριασμό της Μπάγερν με τους Βαυαρούς να βγάζουν από τα ταμεία τους 95 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε μέχρι και την τελευταία στιγμή να τον ντύσει στα κόκκινα, όμως η αντίσταση του Λέβι έκανε τους Άγγλους να κάνουν πίσω.

Ο Τεν Χαγκ και η αθλητική διεύθυνση της ομάδα αφού πήραν απόφαση πως δεν θα αποκτήσουν τον Χάρι Κέιν, “πόνταραν” στον Ράσμους Χόιλουντ, για τον οποίο πλήρωσαν 75 εκ. ευρώ.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα 17 φορές στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ στην αντίπερα όχθη ολόκληρη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει 13 τέρματα στην Premier League.

Αυτό έφερε και την αντίδραση του Ρίο Φέρντιναντ ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν το τρίτο του χατ-τρικ! Κάθε φορά που βλέπω το όνομα του Χάρι Κέιν να εμφανίζεται δίπλα στην μπάλα του αγώνα, με χατ-τρικ, κάνω εμετό. Σκέφτομαι συνέχεια: "Γιατί;" Γιατί δεν προχωράμε να τον προσλάβουμε;».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.