Φεράρι: «Θέλω να ξεχάσω τον τελικό Κυπέλλου»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Για τη συμφωνία του με τον Βόλο, την απώλεια του Κυπέλλου με τον Άρη, τις καλύτερες τους στιγμές με τους «κίτρινους» και τους στόχους του με την ομάδα του θεσσαλικού κάμπου μίλησε Φράνκο Φεράρι στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Τη συμφωνία με Βόλο: «Είναι μια νέα περιπέτεια. Επιστρέφω πιο έμπειρος και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Συναντώ μια ομάδα καλύτερη και με καλύτερες εγκαταστάσεις». 

Τη δεύτερη του χρονιά στην Ελλάδα: «Ήταν η καλύτερη στην Ελλάδα αλλά δεν έχει αξία να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Συγκεντρώνομαι σε αυτό που έχω μπροστά μου».

Την απόφαση επιστροφής στον Βόλο: «Είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στον Βόλο. Μίλησα με τη διοίκηση ήταν και δική μου επιθυμία να επιστρέψω».

Την απώλεια του Κυπέλλου: «Ήταν κρίμα. Δεν πετύχαμε το στόχο μας να πάρουμε το Κύπελλο. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ο Άρης πρέπει να γυρίσει σελίδα και να κοιτάξει τους στόχους που θέλει να εκπληρώσει».

Τους στόχους του με τον Βόλο: «Με ενδιαφέρει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, να πάρει καλά αποτελέσματα και γιατί να μη διεκδικήσει και μια θέση στην Ευρώπη».

Τι θα ήθελε να ξεχάσει και τι κρατά από την παρουσία του στον Άρη: «Θέλω να ξεχάσω τον τελικό Κυπέλλου. Στεναχωρήθηκε πολύ κόσμος στη Θεσσαλονίκη. Κρατάω αυτό που ζήσαμε όταν προκριθήκαμε στον τελικό, τις σχέσεις που ανέπτυξα γιατί έκανα καλές φιλίες, και κάποιες ιδιαίτερες στιγμές για εμένα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.