Φειδίας Παναγιώτου: Ποιος είναι ο Κύπριος Youtuber που μετακομίζει στην Ευρωβουλή

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Στην Ευρωβουλή ο Κύπριος Youtuber Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει τρίτος στις κυπριακές Ευρωεκλογές, εξασφαλίζοντας το ποσοστό του 19,3%.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων στην Κύπρο, ο 25χρονος influencer, YouTuber και TikToker πανηγύρισε με ένα μεγάλο πάρτι στην Πλατεία Ελευθερίας, στη Λευκωσία, σημειώνοντας ότι θα είναι «ευρωβουλευτής για όλο τον λαό της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης».

«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο. 

Το σημερινό γεγονός κυρίες και κύριοι των κομμάτων, θέλω να το πάρετε ως ένα καμπανακί που χτυπά για να εκσυγχρονιστείτε, για να θυμηθείτε πως υπηρετείτε τον λαό και όχι τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα

[...] Θα προσπαθήσω να είμαι ο καλύτερος και πιο χρήσιμος Κύπριος ευρωβουλευτής», σημείωσε μεταξύ άλλων ο 25χρονος YouTuber. 

Ποιος είναι, όμως, ο Φειδίας Παναγιώτου; 

Ο 25χρονος Παναγιώτου είναι γιος παπά και έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της παρουσίας του στο Youtube και το TikTok, σημειώνοντας από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί, σε περίπτωση που εκλεγεί.

Στο κανάλι του στο YouTube έχει συνολικά 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ κατά καιρούς έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις, προσπαθώντας να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, ζητώντας μετρητά.


Τα επίσημα αποτελέσματα στην Κύπρο

  • ΔΗ.ΣΥ. - 24,7% -  2 έδρες
  • ΑΚΕΛ - 21,6% - 1 έδρα 
  • Φειδίας Παναγιώτου - 19,3% - 1 έδρα
  • Ε.ΛΑ.Μ. - 11,2% - 1 έδρα
  • ΔΗ.ΚΟ. - 9,7% - 1 έδρα  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.