Φειδίας Παναγιώτου: Αποκαλεί... «βαρετό» το γραφείο του στο Ευρωκοινοβούλιο

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Μετά τον χαρακτηρισμό «φλώρικο Ευρωκοινοβούλιο» σειρά είχε το... «βαρετό» γραφείο για τον Υoutuber και ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος «ξαναχτύπησε» ανεβάζοντας ένα ακόμα βίντεο από τη ζωή του στις Βρυξέλλες.

Αυτή τη φορά, ο Κύπριος ευρωβουλευτής έδειξε στους ακολούθους του το γραφείο, που του παραχωρήθηκε, ενημερώνοντας για την ύπαρξη υπολογιστών και εκτυπωτών. 

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να παρουσιάσει και το μπάνιο του γραφείου του, το οποίο θεωρεί ότι καλύτερο στο γραφείο του, τονίζοντας ωστόσο ότι το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει στην ανακαίνιση του.

Παράλληλα, σε άλλα βίντεο κάθεται στα έδρανα και να κυκλοφορεί στους διαδρόμους τα μεσάνυχτα, πυροδοτώντας την οργή των ακολούθων του, οι οποίοι στα σχόλια τού υπενθυμίζουν ότι «δεν πήγε κατασκήνωση» ούτε για «να βγάζει βιντεάκια στο TikTok».

Σε παλαιότερο του βίντεο ο Φειδίας διαφήμιζε τα χρήματα που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής, σχολιάζοντας ότι παίρνει μισθό 8.000 ευρώ, 350 ευρώ κάθε μέρα για την παρουσία του στο γραφείο του και 30.000 ευρώ κάθε μήνα για τους μισθούς της ομάδας του.

Όπως είπε, παίρνει 4.000 ευρώ για να διαφημίζει το έργο μου στο ευρωκοινοβούλιο και άλλα 10.000 ευρώ για να προσκαλεί επισκέπτες στην αίθουσα του κοινοβουλίου και να παρακολουθούν τις διαδικασίες

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.