Φατόρε: «Θα πάμε με όρεξη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης αντιμετωπίζει απόψε (18:00) τον Παναθηναϊκό και με νίκη μένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύσκολο μεν, όχι ακατόρθωτο δε, αν κρίνει κανείς από την καλή κατάσταση της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν υψηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης, όπως είπε και ο Βαλεντίνο Φατόρε στις δηλώσεις του στη NOVA.

Ο παίκτης του Άρη είπε σχετικά:

“Οι τέσσερις συνεχείς νίκες μάς δίνουν αυτοπεποίθηση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό ως ίσοι προς ίσους, για να μπορέσουμε να νικήσουμε και να σταθεροποιηθούμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα”.

Ερωτώμενος αν οι νίκες στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αποτελούν οδηγό για τους “κίτρινους” για το σημερινό ντέρμπι επισήμανε: 

“Οι νίκες στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ μάς βοήθησαν να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Θα πάμε με μεγάλη όρεξη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για να αποδείξουμε στον εαυτό μας, στον κόσμο μας, αλλά και στις άλλες ομάδες ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμη και τον τίτλο αυτή τη σεζόν”.

Όσο για το πώς περιμένουν οι “κίτρινοι” αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό στη σημερινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, είπε ο Φατόρε: 

“Ο αντίπαλος παίζει στην έδρα του. Λογικά θα κατέβει στο παιχνίδι να πάρει τους τρεις βαθμούς. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα, ενώ οι αντίπαλοι είχαν και το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα τις οδηγίες του προπονητή μας, να υπηρετήσουμε σωστά το πλάνο μας, για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς”.

Στην επισήμανση ότι οι “κίτρινοι” γνωρίζουν τις δυνατότητες του σημερινού αντιπάλου και ερωτώμενος πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης το παιχνίδι αυτό για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ο Φατόρε απάντησε: 

“Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, αλλά ο προπονητής μας. Σίγουρα, όμως, η ομάδα μας θα πάει στο παιχνίδι με τη νοοτροπία του νικητή και να δώσει το 100% των δυνάμεών της, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα”.

Σε ό,τι αφορά στην αναρρίχηση του Άρη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τι σημαίνει αυτό για τους παίκτες της ομάδας, τόνισε ο Φατόρε: 

“Μας δίνει κίνητρο για τη συνέχεια κι αποδεικνύει και σε μας τους ίδιους ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε υγιές σύνολο. Όλο αυτό βγαίνει και στους αγώνες, στο γήπεδο”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.