Φατόρε: «Νιώθω καλύτερα, στόχος μου να βοηθάω όποτε το θέλει ο κόουτς»

Γιώργος Στράντζαλης28 Ιουλίου 2024

Θετικό πρόσημο είχε η παρουσία του Βαλεντίνο Φατόρε στο χθεσινό φιλικό με την Ντόρντρεχτ. Ο Ισπσνός μπακ για μία ακόμα φορά ήταν από τους καλύτερους για την ομάδα του Άκη Μάντζιου. 

Πλέον περιμένει και τον Μάγιο στην Θεσσαλονίκη ξέροντας ότι θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η πίεση για αυτόν, ωστόσο δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση.

Σχολιάζοντας το χθεσινό δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία, είπε αρχικά: «Παίξαμε όλοι, ακόμα και οι νεαροί. Με όλες τις δυνατές προπονήσεις αυτό το διάστημα, η ομάδα προσπαθεί να είναι έτοιμη. Παλεύουμε πάντα για τη νίκη. Ακόμα και η ισοπαλία όμως είναι θετική για μία ομάδα που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο όπως εμείς. Ολες οι ομάδες που παίζουμε είναι πολύ καλές, σε καλό επίπεδο. Είναι χρήσιμο για εμάς. Τώρα έχουμε τη Μπρέντα, μετά τη Λαμία. Θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν».

Και πρόσθεσε για τη δική του παρουσία. «Είναι σημαντικό να είσαι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Νιώθω καλύτερα και θέλω να βοηθάω την ομάδα και πάντα θα δουλεύω με αυτό το σκοπό. Δεν είναι εύκολο όταν δεν παίζεις συνέχεια. Αλλά αυτός είναι ο στόχος μου, για αυτόν δουλεύω κάθε μέρα και κάθε λεπτό που μου δίνει ο προπονητής προσπαθώ να δίνω το 100%», σημείωσε σχετικά με τον συναγωνισμό που έχει για μια θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή και έκανε αναφορά στο γεγονός ότι στη διάρκεια της σεζόν έπαιξε και σε άλλες θέσεις πλην του δεξιού μπακ:

«Κανονικά παίζω δεξιά. Είναι η θέση μου. Θέλω όμως να βοηθάω. Οπότε, αν πρέπει να βοηθήσω ως δεύτερος τερματοφύλακας, θα το κάνω. Θέλω να παίζω, να βοηθάω. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Όποτε έχουμε πρόβλημα σε μία θέση, προσπαθώ να προσαρμόζομαι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.