Φατόρε: «Είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά- Επαρκές το rotation μας»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2024

Ο Βαλεντίνο Φατόρε ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση του Άρη με την Κηφισιά, μιλώντας στη κάμερα της Nova για αυτό το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός μπακ τόνισε πως όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και τους τρεις βαθμούς που πρέπει να κερδίσουν από κάθε παιχνίδι.

Αναφορικά με τη νίκη της ομάδας στο Κύπελλο κόντρα στη Νίκη Βόλου και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με τα δύο γκολ στο τέλος, σχολίασε: «Περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό και δύσκολο. Η Νίκη Βόλου, όπως κάνουν όλες οι ομάδες αυτού του επιπέδου σε αυτές τις περιπτώσεις, πρόσεξε πρώτα την άμυνά της. Ευτυχώς καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, στις καθυστερήσεις, οπότε ακόμη κι έτσι πήραμε μια νίκη που μας δίνει προβάδισμα πρόκρισης κι αυτό μας ευχαριστεί».

Για την σημερινή αναμέτρηση με την Κηφισιά: «Ξέρουμε ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Κηφισιά είναι δύσκολη. Εμείς προερχόμαστε από πολλά παιχνίδια αυτό το διάστημα. Πρέπει να πάμε με την ίδια νοοτροπία που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες και να βγάλουμε όλη την ενέργειά μας. Πρέπει να δώσουμε το 100%, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον «επαναλαπτικό» του Κυπέλλου με την Νίκη Βόλου, τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ζεις και να βλέπεις το σήμερα. Ακόμη και την προπόνηση που κάνεις σήμερα, όχι τον αγώνα που έρχεται αύριο! Πρέπει να πηγαίνεις βήμα βήμα και να βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση. Επομένως, μόνο την Κηφισιά έχουμε στο μυαλό μας, όχι τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα αυτή την αναμέτρηση».

Τέλος, για τα ενεργειακά «αποθέματα» της ομάδας, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε έτοιμοι και πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι με την Κηφισιά. Έχουμε και ενέργεια, αλλά και πάθος. Το rotation μας ως ομάδα είναι επαρκές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.