«Φανταστικός ο Ότο, δεν έπαιζε στη Γουλβς λόγω αλλαγής προπονητή»

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Άγγλος δημοσιογράφος Νικ Μάσιτερ και μίλησε για την υπόθεση της μεταγραφής του Γιόνι Ότο Κάστρο από τη Γούλβς στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο Νικ Μάσιτερ μίλησε για το πού βρίσκεται η υπόθεση του Γιόνι Ότο: «Ο Γιόνι Ότο Κάστρο έχει 18 μήνες ακόμα συμβόλαιο με τη Γουλβς οπότε περιμένει και κάποια αποζημίωση για τη λύση της συνεργασίας του. Αυτό γίνεται τώρα. Δεν ξέρω πόσο είναι οι ετήσιες αποδοχές του στη Γουλβς, κατά εκτίμηση πρέπει να παίρνει 40.000 λίρες την εβδομάδα».

Για την καριέρα του στη Γουλβς: «Ήταν φανταστικός παίκτης, από τους καλύτερους τα πρώτα του χρόνια στο κλαμπ. Ήταν βασικός με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, βοήθησε την ομάδα να βγει δύο φορές 7η στην Premier League και να παίξει Ευρώπη. Ο Γκάρι Ο’ Νιλ τον άφησε εκτός, ο Γιόνι θέλει να παίζει και ήταν απογοητευμένος. Έγινε ένα περιστατικό πριν τα Χριστούγεννα με έναν ποδοσφαιριστή στην προπόνηση ενώ έφτυσε και ένα μέλος του τεχνικού τιμ. Τον έστειλαν στην Κ21 για να είναι ενεργός. Ο αθλητικός διευθυντής αναγνώρισε ότι έχει θετικό πρόσημο στην ομάδα αλλά η καριέρα του εδώ έφτασε στο τέλος και καλυτέρα είναι οι δυο πλευρές να τραβήξουν χωριστούς δρόμους».

Για τους δυο σοβαρούς τραυματισμούς του στους χιαστούς: «Γύρισε νωρίτερα από το αναμενόμενο στον πρώτο τραυματισμό και υποτροπίασε στο ίδιο γόνατο. Πέρσι έβγαλε μια χαρά τη σεζόν ξεπέρασε τα προβλήματα. Στην πορεία έμεινε εκτός λόγω αλλαγής προπονητή όχι των τραυματισμών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.