Φανή Χαλκιά για τη βόμβα στο beach bar: «Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και ήρθε στο μαγαζί για... μπύρες!»

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

Αφέθηκε ελεύθερος ο δράστης που συνελήφθη από την Αστυνομία για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο beach bar του συζύγου της και πήγε στο μαγαζί για να πιει μπύρες. 

Η Φανή Χαλκιά μιλώντας στο Vidcast «Πρώτη Λέξη» του Πρώτου Θέματος αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο beach bar του συζύγου της λέγοντας ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη από την Αστυνομία ως δράστης, αν και βρεθήκαν εκρηκτικά σπίτι του, αφέθηκε ελεύθερος. Την επόμενη μέρα,  επισκέφθηκε το beach bar ως πελάτης για να πιει μπύρες.

«Μάλλον ξέρω ποιος είναι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να μπει η βόμβα. Ο άνθρωπος που συνελήφθη, την άλλη μέρα που αφέθηκε ελεύθερος ήρθε στο μαγαζί μου να πιει μπύρες», υποστήριξε.

Επιπλέον, περιέγραψε το πόσο άλλαξε η ζωή της όταν έμαθε ότι ο σύζυγος της κατέρρευσε μέσα στο γυμναστήριο του. 

«Μου είπαν απλά "ελατε στο νοσοκομείο ο άνδρας σας ακόμη αναπνέει". Και κάπου εκεί κατέρρευσε ο κόσμος μου. Πίστεψα ότι θα εμένα μονή μου στον κόσμο, με δυο παιδιά». 

Τέλος, θυμήθηκε τις ήμερες των αγώνων του 2004 και το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε: 

«Οταν έφευγα για το στάδιο πήρα μαζί μου καλλυντικά. Και όταν με ρώτησε ο προπονητής μου γιατί τα θέλω, του είπα "για την απονομη"» αλλά και εκείνους του Πεκίνου που βρέθηκε βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

«Δικαιώθηκα στα δικαστήρια οκτώ χρόνια μετά για αυτό. Δεν θα έπαιρνα μέρος στους αγώνες του Πεκίνου γιατί ήμουν τραυματίας. Δεν είχα κανένα λόγο λοιπόν να πάρω ουσίες. Όλα αποδείχθηκαν 8 χρόνια μετά, όταν όμως η υπόθεση είχε ξεχαστεί και μου είχε αφήσει το στίγμα της ντοπαρισμένης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.