Φαν Ντερ Φάαρτ: «Ο Άγιαξ πρέπει να σκέφτεται σαν υποψήφιος για υποβιβασμό»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2023

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ σε δηλώσεις του μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Άγιαξ στο πρωτάθλημα, φτάνοντας έτσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δεν δείχνει να έχει βελτίωση η κατάσταση του Άγιαξ ο οποίος γνώρισε και εχθές την ήττα στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο «Αίαντας» έχασε με 4-3 στην έδρα της Ουτρέχτης και αυτό το αποτέλεσμα τον έφερε στην ζώνη υποβιβασμού της Eredivisie, έχοντας ωστόσο δύο αγωνιστικές λιγότερες.

Ο βετεράνος του Άγιαξ, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, ο οποίος είχε επιτυχημένο πέρασμα από τον ολλανδικό σύλλογο, δεν “μάσησε τα λόγια του”.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όντας καλεσμένος σε εκπομπή της ολλανδικής τηλεόρασης μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για την πρώην ομάδα του.

Ο Φαν Ντερ Φάαρτ είπε αρχικά «Ακούγεται λίγο χαζό, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να σκέφτεσαι σαν υποψήφιος για υποβιβασμό. Ο Άγιαξ πρέπει να παίζει σαν την Εξέλσιορ».

Προσθέτοντας λίγο αργότερα: «Δεν υπάρχει καμία οργάνωση. Δεν πρέπει να θεωρείς απλά ότι είσαι καλύτερος από τον αντίπαλό σου, επειδή απλά έχεις κάποια προσόντα. Ακόμα και οι καλοί παίκτες βουλιάζουν σε αυτό το επίπεδο και μένουν ελάχιστα να αποδώσουν στο γήπεδο. Εγώ θα συνέχιζα με τον Στάιν, αλλά έχει παίκτες που δεν μπορούν να εφαρμόσουν τίποτα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.