Φαν Ντάικ: «Θέλω να μείνω στη Λίβερπουλ και μετά την αποχώρηση του Κλοπ»

Metrosport Team07 Μαΐου 2024

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε δηλώσεις του ανέφερε πως επιθυμεί να παραμείνει στη Λίβερπουλ και μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από την ομάδα.

Ο κεντρικός αμυντικός τόνισε πως είναι χαρούμενος στη Λίβερπουλ, αναφέροντας πως θέλει να μείνει στον σύλλογο ακόμα και όταν ο Κλοπ αφήσει τον πάγκο των «κόκκινων».

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολλανδός σέντερ μπακ βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Ντόρτμουντ.

Οι δηλώσεις του Φαν Ντάικ:

«Η προσοχή είναι τώρα στα τελευταία δύο παιχνίδια και στη συνέχεια ο σύλλογος θα εστιάσει στο ποιος είναι ο νέος προπονητής και υπάρχει μια μεγάλη μετάβαση κι εγώ είμαι μέρος της. Δεν υπάρχει κάτι για μένα να συζητήσω (αναφορικά με το μέλλον μου), επειδή δεν υπάρχει κάποιο νέο. Όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αγαπώ το σύλλογο και μπορείτε να το δείτε αυτό επίσης. Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου ήδη. Θα γίνουν πολλές αλλαγές και δεν θα έλεγα ότι το τρομακτικό είναι η σωστή λέξη, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό αυτό που θα συμβεί τώρα. Ας δούμε λοιπόν».

Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην εφετινή Premier League αντιμετωπίζοντας την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ (13/5) και φιλοξενώντας τη Γουλβς στο «Άνφιλντ» (19/5).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.