Φαν Ντάικ: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στη Λίβερπουλ της νέας εποχής»

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2024

Ανοιχτό άφησε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στην εποχή μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ, κάτι που ανακοίνωσε πως θα πράξει το καλοκαίρι ο Γερμανός τεχνικός.

«Ο σύλλογος έχει αρκετή δουλειά από εδώ και στο εξής. Ο προπονητής και το επιτελείο του θα αποχωρήσουν και λογικά θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Εγώ δεν ξέρω ακόμα εάν θα είμαι μέλος της νέας εποχής», ήταν η απάντηση του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα παραμείνει στη Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ.

Η ερώτηση έγινε στον Φαν Ντάικ με αφορμή σενάρια στην Αγγλία που θέλουν τον ίδιο, τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να αποχωρούν το ερχόμενο καλοκαίρι ή με την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους σε 18 μήνες από τώρα.

«Ισχύει ότι το συμβόλαιό μου λήγει σε 1,5 χρόνο και πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Είμαι πολύ περίεργος να δω ποιον δρόμο θα επιλέξουν οι διοικούντες και όταν αυτό ανακοινωθεί θα μπορώ να συζητήσω για το μέλλον μου», είπε ο 32χρονος αμυντικός που είναι και φέτος από τους «ακρογωνιαίους λίθους» στην πορεία της Λίβερπουλ για τον τίτλο στην Premier League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.