Φαμπιάνο: Πώς από το 0%, οι πιθανότητες πήγαν στο 50%

Metrosport Team21 Ιουνίου 2024

Μέχρι πρότινος, οι πιθανότητες παραμονής του Φαμπιάνο Λέισμαν ήταν (ουσιαστικά) μηδενικές καθότι δεν είχε επιδιωχθεί ουσιαστική συζήτηση μαζί του και παράλληλα είχε παγιωθεί η αίσθηση ότι η οικονομική διαφορά ήταν τόσο μεγάλη σε σημείο μη αναζήτησης της χρυσής τομής. Αυτό άλλαξε έπειτα από την ειλικρινή συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών μετά την οποία αυξήθηκαν οι πιθανότητες συνεργασίας.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τα παραπάνω δεν προεξοφλούν τη θετική έκβαση της υπόθεσης. Αυτή παραμένει ανοιχτή καθώς ακόμη και στη βελτιωμένη πρόταση που θα καταθέσουν οι «κίτρινοι» είναι δεδομένο ότι θα προκύψει οικονομική απόσταση με τον ποδοσφαιριστή.

 Τούτο έχει να κάνει με τη διαφορά των δύο πλευρών στο κομμάτι της αξιολόγησης αλλά και την πρόθεση του Βραζιλιάνου να πετύχει το καλύτερο δυνατό deal γνωρίζοντας ότι αυτό το συμβόλαιο θα είναι το τελευταίο «μεγάλο» στην επαγγελματική σταδιοδρομία του. Οι πιθανότητες αυξήθηκαν γιατί η συζήτηση δεν ήταν απολύτως επαγγελματική. Υπό την έννοια ότι δεν ειπώθηκε μόνο το… «τόσα δίνω, πόσα θέλεις», αλλά στη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν και οι «παθογένειες» της ομάδας.

Ο Φαμπιάνο αναφέρθηκε στην καθημερινότητα που απαιτείται να βελτιωθεί παράλληλα με τις συνθήκες δουλειάς και γενικώς τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Πρόκειται για κάτι που δημοσίως έχει αποδεχθεί και ο Θόδωρος Καρυπίδης αλλά οφείλει να το κάνει και στην πράξη. Αν ο 32χρονος είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα και γενικώς είχε αποβάλλει από το μυαλό του τη σκέψη της παραμονής δεν θα έμπαινε σε τόσες λεπτομέρειες σχετικές με πράγματα που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει το επίπεδο του οργανισμού.

 Αυτή η στάση έδειξε την αλλαγή του τρόπου σκέψης του αλλά και τη διάθεση παραμονής του στην ομάδα εφόσον η οικονομική πρόταση του Άρη πλησιάσει τα «θέλω» του και παράλληλα βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας. Κακά τα ψέματα, πριν από την προχθεσινή συνάντηση δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα παραμονής και δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» εξέταζαν άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Πλέον περιμένουν την οριστική εξέλιξη της υπόθεσης Φαμπιάνο γνωρίζοντας ότι αυτή θα ξεκαθαρίσει προς τα τέλη του μήνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.