Fame Story - Η πιο διάσημη, τηλεοπτική, μουσική Ακαδημία έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star με μεγάλες εκπλήξεις!

Metrosport Team23 Ιουλίου 2023

Το Fame Story είναι ένα από τα πιο αγαπημένα talent shows, που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό και στην Ελλάδα και μέσα από αυτό αναδείχτηκαν δεκάδες νέοι τραγουδιστές, που άγγιξαν την κορυφή κάνοντας σημαντική πορεία!

Το δυναμικό επιτυχημένο project επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην πιο σύγχρονη εικόνα του, μέσα από το Star, το κανάλι, που την τελευταία δεκαετία μας εκπλήσσει και μας αιφνιδιάζει ευχάριστα με τις πρωτότυπες και πρωτοποριακές επιλογές του. Είναι γεγονός πως το Star διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση σπουδαίων τηλεοπτικών παραγωγών, ξέρει καλά πως να ενισχύει, να προωθεί και να «απογειώνει» τον όρο τηλεοπτική παραγωγή, προσφέροντας σύγχρονο, άρτιο, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και φυσικά θέαμα!

Το Fame Story είναι ο κορυφαίος μουσικός διαγωνισμός, όπου αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή, με πάθος για το τραγούδι και στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά είδωλα, ακολουθούν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή. Απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών. Η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Τα Live Shows θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα, που τον διακρίνουν στην παρουσίαση live shows, αποτελούν μια μοναδική υπογραφή. Επιπλέον, η ιδιαίτερη και διαδραστική σχέση που έχει αναπτύξει με το τηλεοπτικό κοινό, μακριά από στερεότυπα, υπόσχονται μια φρέσκια και μοντέρνα ματιά στο Live, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή της απαιτητικής εβδομαδιαίας μουσικής προετοιμασίας.

Η διαδικασία των Auditions για το μουσικό talent show θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, προσκαλώντας ταλέντα από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και άλλες χώρες.

Τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά events της ερχόμενης σεζόν έρχονται μέσα από τη συχνότητα του Star και οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.