Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση που δεν έκανε με τον Στέφανο Κασσελάκη

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2024

H Φαίη Σκορδά μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, παρουσιάζοντας σχετικό θέμα στην εκπομπή της «Buongiorno», εκφράζοντας παράλληλα πώς ένιωσε μετά τις πρώτες δημόσιες τοποθετήσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, αποκάλυψε πως, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης, συστήθηκε στο κοινό της Ελλάδας, ένιωσε γοητευμένη.

Μεταξύ άλλων, ωστόσο, η παρουσιάστρια είπε:

 «Να πω κι εγώ κάτι, ασήμαντο βέβαια, το πιο ασήμαντο απ' όλα, αλλά για τους followers τώρα σκέφτομαι διάφορα. Όταν είχε κάνει το πρώτο ποστ ο Κασσελάκης και συστήθηκε και είπε "εγώ έχω λεφτά κλπ, ένας ωραίος άντρας, είμαι αυτός", καταγοητεύτηκα. Λέω πω πω τι ωραίο ένας νέος άνθρωπος από το εξωτερικό, ο οποίος δεν το κάνει για τα χρήματα. Κι αμέσως έκανα follow. Με είχαν καλέσει και οι συνεργάτες του, "ευχαριστούμε, είδαμε ότι ακολουθείτε", να κάνουμε τελοσπάντων μια συνάντηση. Δεν έγινε ποτέ καμία συνάντηση. 

Εγώ το λέω για τους followers γιατί καλώς ή κακώς έχω, αντικειμενικά, δυνατό instagram. Προφανώς και δεν θα κάνω unfollow. Απλώς, ως ακόλουθός του είχα απογοητευτεί πολύ και το λέω και δημοσίως, όταν είχαν γίνει τα γεγονότα με τον Μπέο, περίμενα ένας άνθρωπος που βγαίνει μπροστά υπέρ της διαφορετικότητας, υπέρ των δικαιωμάτων και των νέων παιδιών. Εκεί δεν βγήκε να κάνει μια μήνυση και να πει "ώπα, μέχρις εδώ". Δεν έκανε τίποτα, δεν μίλησε καθόλου, άρα εκεί κάπως απογοητεύτηκα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.