Φαίη Μαυραγάνη: Η «συνήθεια 12 χρόνων» που έγινε viral στον αέρα του ΣΚΑΙ

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Viral έγινε η χθεσινή εμφάνιση της Φαίης Μαυραγάνη, που βγήκε εκτάκτως το βράδυ, λόγω ενός λεκτικού της ατοπήματος που αποτελεί... «συνήθεια 12 χρόνων». Κι αυτό γιατί, αν και βγήκε στον «αέρα» το βράδυ του Σαββάτου... «καλημέρισε» τους ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία των υποψηφίων, που ανάμεναν τα επίσημα αποτελέσματα.

«Με ενημερώνουν ότι έχουμε αυτή τη στιγμή σύνδεση και με τα γραφεία του κ. Γερουλάνου. Βλέπουμε ήδη τη Μαίρη Σκανδάλη και τη Μαρία Τσιλινίκου. Καλημέρα πρώτα σε σένα, Μαρία Τσιλινίκου, στα γραφεία του κ.Γερουλάνου», επεσήμανε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος. 

Ωστόσο, μόλις ολοκληρώθηκε το ρεπορτάζ, η Φαίη Μαυραγάνη σχολίασε με χιούμορ το προηγούμενο της λάθος, επισημαίνοντας: «Τώρα, προσέξτε τι έγινε. Θα πάω και στη Μαίρη Σκανδάλη. Κάνω όμως κάτι που ήμουν σίγουρη ότι θα πάθω. Καλημερίζω όλο τον κόσμο στις 8 το βράδυ.

Συνήθεια 12 χρόνων, κ. Φλέσσα, δεν κόβεται. Όλη μέρα… καλημέρα! Είναι η συνήθεια μεγάλο πράγμα, τώρα δεν κόβεται. Πάμε στα γραφεία του κ. Κατρίνη με καλησπέρα, Μαίρη Σκανδάλη». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.