Eύβοια: Θανατηφόρο τροχαίο με δυο 20χρονους νεκρούς - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμψάκου, μετά τον θάνατο των δυο 20χρονων παιδιών, τα οποία ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως έγινε γνωστό, τα δυο παιδιά επέβαιναν σε όχημα, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα τόσο ο 20χρονος όσο και η 19χρονη να βρουν τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν άλλα δυο άτομα, που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, ενώ η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το «αντίο» του ΑΟ Απόλλωνα Ερέτριας

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων….Είμαστε συντετριμμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει…

Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)…Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη».

Παράλληλα, η ΕΠΣ Εύβοιας προχώρησε στην αναβολή του αγώνα του Απόλλωνα για το Κύπελλο.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα Παρασκευή 30/08/2024 στη Νέα Λάμψακο , ο αγώνας Κυπέλλου Α΄ κατηγορίας ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ αναβάλλεται», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, στην οποία αγωνιζόταν ο 19χρονος.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στις αρχές Αυγούστου, ο 20χρονος είχε χάσει τον πατέρα του, ενώ αύριο θα τελούνταν το 40ήμερο μνημόσυνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.