Εύβοια: Λευκός καρχαρίας μπλέχτηκε στα δίχτυα ψαρά (vid)

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Τρομερό περιστατικό στην Εύβοια, με έναν λευκό καρχαρία να μπλέκεται στα δίχτυα ενός ψαρά, ενώ επέστρεφε στη στεριά. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/8) στο παραθαλάσσιο χωριό Πόρτο Λάφια στην Εύβοια.

 Ένας ψαράς εντόπισε λευκό καρχαρία στα δίχτυα του κατά τη διάρκεια της επιστροφής στη στεριά. Το βίντεο του περιστατικού έχει ήδη αναρτηθεί στα social media, προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον και συζητήσεις.

Ειδικοί μίλησαν στο boatfishing.gr, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν άλλα είδη καρχαρία, που μπορεί να μοιάζουν με τον λευκό καρχαρία, δε διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά δόντια, γεγονός που επιβεβαιώνει την ταυτοποίηση του νεαρού καρχαρία. 

Ο λευκός καρχαρίας γνωστός και ως σπρίλλιος, μεγάλος λευκός, λευκός θάνατος, είναι ένας εξαιρετικά μεγάλος καρχαρίας που βρίσκεται στα παράκτια νερά κοντά στην επιφάνεια σε όλους τους σημαντικούς ωκεανούς. Φθάνει σε μήκος μεγαλύτερο των 6 μέτρων και βάρους μεγαλύτερου των 3.324 χιλιόγραμμων) και ζυγίζει συνήθως μέχρι 2.240 κιλά».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.