ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κληρώσεις στην Ευρώπη: Ποιες είναι οι αποδόσεις για τις ελληνικές ομάδες

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

Μετά από τις σημερινές κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ολοκληρώθηκε ο «χάρτης» του ποδοσφαίρου για τη νέα σεζόν, τουλάχιστον όσον αφορά την πρώτη φάση. 

Μέσα σε λίγα λεπτά βγήκαν και οι αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρείες και τα φαβορί για νικητές. Παρακάτω θα δούμε πως βλέπουν οι Book τις δικές μας ομάδες αλλά και ποιες προβλέπουν για κατάκτηση:  

Ξεκινάμε από το Champions League, εκεί που οι στοιχηματικές τοποθετούν την κορυφαία ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης, Ρεάλ Μαδρίτης, στην δεύτερη θέση με απόδοση 3,80. 

Στην κορυφή βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι στο 3,50, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Άρσεναλ (10,00), Μπάγερν Μονάχου (15,00) και Λίβερπουλ (16,00).


Στο Europa League, όπου έχουμε δύο ελληνικές ομάδες τα φαβορί έρχονται από την Αγγλία. Η Τότεναμ είναι το Νο 1 με απόδοση 5,50 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολουθεί κατά πόδας με 6,00. 

Η Ρόμα κλείνει την τριάδα με απόδοση 10,00, ενώ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Ρεάλ Σοσιεδάδ υπάρχει στο 12,00. Ο Ολυμπιακός είναι το 12ο φαβορί στη διοργάνωση, με απόδοση 25,00 και ο Δικέφαλος βρίσκεται στην 19η θέση με τη διπλάσια απόδοση από τους «ερυθρόλευκους».

Τέλος, στο Conference League τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Το τέταρτο φαβορί για κατάκτηση είναι ο Παναθηναϊκός με απόδοση 15,00. Το πρώτο φαβορί; Είναι η πανίσχυρη Τσέλσι με απόδοση 3,00. Αμέσως μετά ακολουθεί η Μπέτις. Οι ανδαλουσιανοί «πληρώνουν» στο 5,50,ενώ την τριάδα συμπληρώνει η back-to-back φιναλίστ Φιορεντίνα στο 8,00.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα «πέσουν» άλλες ομάδες από τις παραπάνω διοργανώσεις, όπως παλαιότερα, καθώς από φέτος οι χαμένοι πάνε «σπίτι» τους. Καταλαβαίνει κανείς πως ο νικητής «κρύβεται» μπροστά μας και δεν θα πέσει από τον «ουρανό», όπως έγινε για παράδειγμα την περσινή σεζόν, που ο Ολυμπιακός υποβιβάστηκε από το Europa League στο Conference League ως τρίτος στον όμιλο του και τελικά
κατέκτησε το τρόπαιο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.