Ευρωπαϊκό, Ρώμη: Στον τελικό του επί κοντώ η Στεφανίδη - Καλές προσπάθειες για Πόλακ και Αδαμοπούλου

Παναγιώτα Χαλκιά08 Ιουνίου 2024

Στον τελικό του επί κοντώ προκρίθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη ξεπερνώντας τα 4.50μ στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στη Ρώμη. 

H Αριάδνη Αδαμοπούλου πέρασε με την πρώτη τα 4.10μ και έπειτα τα 4.25μ, χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να ξεπεράσει τα 4.40μ. ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα της με τρεις άκυρες στα 4.50μ. «Δεν είχα τόσο αγχος, ήθελα να περάσω καλά. Είμαι στεναχωρημένη για το αποτέλεσμα αλλά ήταν μια όμορφη εμπειρία. Έκανα πολλά τεχνικά λάθη και δεν μου βγήκε. Θα κρατήσω τα θετικά και θα βελτιωθώ όσο μπορώ» μετά το τέλος του αγώνα της. 

Η Ελένη Πόλακ άρχισε τον αγώνα της από τα 4.25μ, τα οποία και ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, χρειάστηκε μόλις μια για τα 4.40μ. και ολοκλήρωσε τις προσπάθειες της με τρεις άκυρες στα 4.50μ. «Ήμουν σίγουρη ότι το 4.50 θα με πήγαινε στον τελικό. Σίγουρα η αναμονή από το ένα άλμα στο άλλο έπαιξε ρόλο, είχε αρκετή ζέστη, ζορίστηκα να βρω τα κοντράρια μου. Πήγαν αρκετά πράγματα λάθος αλλά αυτό έχουμε. Πάμε παρακάτω. Δεν θεωρώ ότι δεν είχα το ύψος αλλά χάθηκε στις λεπτομέρειες».

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4.50μ και έκλεισε θέση στον τελικό του αγωνίσματος. «Είμαι καλά, έχω κάνει καλές προπονήσεις. Θέλω να συνεχίσω την πρόοδο και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτό. Ο στόχος μου είναι ο Ιούλιος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.