Ευρωπαϊκό, Ρώμη: Στην 16η θέση η Ντρισμπιώτη - Ικανοποιητικές παρουσίες για Φιλτισάκου, Τσινοπούλου και Παπαδοπούλου

Παναγιώτα Χαλκιά07 Ιουνίου 2024

Ικανοποιητική ήταν η παρουσία της ελληνικής τετράδας στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Ρώμη. 

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τερμάτισε στην 16η θέση με 1.33.39 και υποστήριξε ότι η κούρσα είχε προπονητικό χαρακτήρα και ήταν μια αγωνιστική γεύση πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Τερμάτισα χωρίς να πονάω και είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήταν μια προπόνηση και πήρα μια γεύση πριν την κούρσα των Ολυμπιακών Αγώνων. Αν δεν είχα προβλήματα, θα το κυνηγούσα και εγώ» τόνισε μετά το τέλος της κούρσας.

Την ακολούθησαν η Παναγιώτα Τσινοπούλου στην 19η με χρόνο 1.34.13 και στην 22η η Κυριακή Φιλτισάκου με 1.34.45. Η Χριστίνα Παπαδοπούλου δέχθηκε τέσσερις παρατηρήσεις και ακυρώθηκε.

Η Αντονέλα Παλμισάνο ήταν η μεγάλη νικήτρια περνώντας τη γραμμή του τερματισμού σε 1.28.09, δεύτερη ήταν η συμπατριώτισσα της, η Τραπλέτι, με 1.28.37, επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ολιανόφσκα από την Ουκρανία, που έκανε τρομερή αντεπίθεση στα τελευταία δύο μέτρα και κέρδισε την Ισπανίδα, Γκαρσία Κάρο, στο νήμα με χρόνο 1.28.48. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.